۱۸ میلیون مسافر از طریق پایانههای مسافربری مشهد در سال ۱۴۰۱ترددکردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست پایانههای مسافربری شهرداری مشهد گفت: یکی از پیشانیهای ورودی مسافر به شهر مشهد، پایانه مسافربری است که بیشترین سهم تردد زائر و مسافر از طریق پایانه مسافربری انجام میشود. یکی از وظایف سازمان پایانه مسافربری ایجاد زیرساختهای لازم برای تسهیل تردد زائران و مسافران است.
سید مهدی امامی میبدی افزود: طبق سالهای گذشته ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین طرحهای استقبال از بهار را داریم، اما سال جاری به دلیل تقارن ماه رمضان با عید نوروز، برنامههای ما از ۱۵ اسفند شروع میشود و از ۱۵ اسفند ، آمادگی کامل خدماترسانی به زائران و مسافران را خواهیم داشت.
امامیمیبدی گفت: خدماتی که در این زمینه ارائه میشود در سه محور اصلی درونسازمانی، میانسازمانی و سازمانهای خارج از شهرداری مشهد است.
سرپرست سازمان پایانههای مسافربری شهرداری مشهدافزود: در بهار سال گذشته حدود ۸۵۰ هزار تردد مسافر را در ۱۸ روز ایام نوروز داشتیم که روزانه بالغ بر ۲۰۰۰ تردد در پایانههای مسافربری مشهد گزارش شده که ۸۰ درصد آن مربوط به حمل و نقل اتوبوس برونشهری است. در ایام پیک از جمله در ایام دهه پایانی صفر روزانه ۲۵۰ هزار مسافر از طریق پایانههای مسافربری تردد دارند.
وی گفت: با همکاری شهرداری مشهد برنامههای مناسبتی هم برای نوروز و هم ویژه ماه رمضان خواهیم داشت، همچنین طبق سالهای گذشته فضاآرایی، گلآرایی و سفره هفت سین را در پایانههای مسافربری خواهیم داشت.
امامی میبدی افزود: یکی از اقدامات سال گذشته که با همکاری و هماهنگی آستان قدس رضوی صورت گرفت، توزیع افطاری برای مسافران خروجی بود که با استقبال خوب مسافران نیز مواجه شد. در محور بعدی برنامه مشترکی با شهرداری مشهد و سازمان ترافیک به خصوص در خروجی میدان انقلاب خواهیم داشت که محدودیتهای ترافیکی از طریق پیامک به اطلاع مسافران و مجاوران خواهد رسید.
وی با اشاره به اقدامات پیشبینی شده برای اسکان زائران و مسافران گفت: در طبقه دوم پایانه مسافربری زائرسرایی با ظرفیت ۴۰۰ تخت داریم، همچنین اسکان موقت زائران در پایانه مسافربری با ظرفیت بالغ بر ۸۰۰ نفر نیز تدارک دیده شده است، همانند سال گذشته نیز نمازخانهها را نیز تجهیز خواهیم کرد تا در زمان اضطرار مسافران بتوانند از آن استفاده کنند.
وی افزود:بر اساس آماری که داریم ۶۰ درصد میزان مسافری که در سال ۱۴۰۲ با استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی شامل ناوگان اتوبوس، قطار و هواپیما جابجا شده است مربوط به پایانه مسافربری بوده است.