رئیس جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه باید هم افزایی بین پژوهشگاه رویان، این سینا و پژوهشکده سرطان معتمد و این نهاد افزایش یابد تا به موفقیتهای بیشتری برسیم، گفت: جهاددانشگاهی در حال حاضر دارای ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه علمی است که باید به محصول تبدیل شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن مسلمی نائینی در مراسم جشن «رویش معتمد جهاد، مولود انقلاب» ضمن تبریک کسب مقام نخست پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی در بین مراکز پژوهشی حوزه سرطان در کشور، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی (ره) روحیه خودباوری و «ما میتوانیم» را به ما تلقین کرد و در جهاددانشگاهی نیز با انجام کارها نشان داده شد که ما میتوانیم.
وی افزود: امیدواریم این نهاد هر چه زودتر و با همت جهادگران خود به جایگاه بالایی برسد و به یکی از مراکز و سازمانهای بزرگ تحقیقاتی دنیا تبدیل شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیات امنای جهاددانشگاهی نیز در این مراسم گفت: ماموریت اصلی جهاددانشگاهی این است که محصول علمی و پژوهشی خود را در خدمت مردم محروم و نیازمند در کشور به کار گیرد و تنها در تهران مستقر نیست و در سایر استانها نیز فعالیت دارد.
حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه با اشاره به راز موفقیت پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی گفت: به نظر بنده پنج عامل مهم در توفیق این پژوهشکده در مجموعه جهاددانشگاهی موثر بوده است که شامل نگاه حکمرانی به سرطان یعنی از سیاست گذاری تا تنظیم گری و سپس تصدی گری با دو رویکرد تسهیلگری و باز توزیع در تبدیل ایده به محصول نگریسته شود، توجه اصیل به علم و فناوری در حوزه سرطان با پیوست فرهنگی اجتماعی، بهره وری طب مدرن از دستاوردهای طب سنتی، جامعیت در پیشگیری، تشخیص و درمان و به کارگیری وزارتخانهها و دستگاههای دیگر در راستای ماموریت است.
وی با تاکید بر این که جهاددانشگاهی کارهای بزرگی در حوزههای مختلف، فنی مهندسی، پزشکی، علوم انسانی، و کشاورزی داشته است، گفت: جهاد دانشگاهی دستاوردهای عظیمی برای مملکت به جا گذاشته است و از دستاوردهای انقلاب اسلامی که میشود به آن بالید، دستاوردهای این نهاد است.
خسروپناه با بیان اینکه ماموریت جهاددانشگاهی فرهنگی نیست، بلکه علم و فناوری است، افزود: امیدواریم جهاددانشگاهی با همت جهادگران به یکی از مراکز و سازمانهای بزرگ تحقیقاتی دنیا تبدیل شود.
همچنین مشاور عالی رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی نیز از دکتر خسروپناه درخواست کرد تا در حوزه سلول درمانی پژوهشکده سرطان معتمد تسهیلگریهایی را انجام دهد.
قوام زاده با اشاره به این که شرکتهای دارویی مخل نظم دارویی کشور هستند، گفت: دارو از سایر کشورها بدون هیچ مشکلی وارد کشور میشود و مردم استفاده میکنند، اما سلول درمانی که خودمان درست میکنیم و هیچ عوارضی ندارد را نمیگذارند اجرا شوند و میگویند اگر شورای انقلاب فرهنگی اجازه دهند میتواند اجرا شود.
عضو هیات امنا جهاددانشگاهی نیز گفت: براساس مطالعات برای به سرانجام رسیدن کارها باید طراحی انجام شود و امروز نیز در این پژوهشکده نتایج کارهایی را میگیریم که طراحی آن توسط مدیران گروهها در همین پژوهشکده انجام شده است.
کیوان مجیدزاده افزود: فاکتور دوم بعد از طراحی، پیگیری و تلاش و پشتکار مستمر است که اصلیترین دستاورد این مجموعه نیز حاصل تلاش عزیزانی است که شاید هیچ وقت اسمشان مطرح نمیشود.
دکتر رامین صرامی فروشانی، رئیس پژوهشکده سرطان معتمد نیز با اشاره به این که نشان جهاد دانشگاهی در کشور شناخته شده است، افزود: در حال حاضر تمرکز پژوهشکده در حوزه ایمنی درمانی سلولی و شناسایی و حذف سلولهای توموری توسط سلولهای سیستم ایمنی و در حوزه سلول درمانی بر کشندههای طبیعی است.
رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با بیان این که در حوزه درمان تا کنون بیش از ۱۸۷ هزار نفر سرویس ارایه شده است، افزود: پیچیدهترین مهندسی سازه ویروسی کشور را در حال انجام داریم.
دکتر صرامی فروشانی با اشاره به این که مرکز لنف ادم پژوهشکده تنها مرکز کشور در این زمینه است، گفت: این پژوهشکده دارای بانک نمونههای زیستی سرطان است. همچنین پیگیر هستیم تا همایش بیماریهای سرطان پستان را مجدد برگزار کنیم.
گفتنی است، پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی بر اساس ارزیابی مستقل وزارت بهداشت در بین کلیه مراکز پژوهشی در حوزه سرطان اعم از بالینی و زیست پزشکی در سراسر کشور موفق به کسب رتبه اول شد.
مراسم جشن «رویش معتمد جهاد، مولود انقلاب» از سوی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با حضورحجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیات امنای جهاددانشگاهی و دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس و دکتر کیوان مجیدزاده عضو هیات امنای جهاددانشگاهی، دکتر اردشیر قوام زاده مشاور عالی رئیس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و همچنین تعدادی از مدیران ارشد این نهاد امروز، ۳۰ بهمن ماه برگزار شد.