۵۰۸ ناظر بهداشتی بر محلهای برگزاری جشنهای دهه مهدویت نظارت میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵۰۸ ناظر بهداشتی در قالب ۲۲۰ گروه بازرسی کار نظارت بر محلهای برگزاری جشنهای دهه مهدویت را بر عهده دارند.
محمد باباخانی افزود: در ایام فرخنده دهه مهدویت که مراسم، محافل و مجالس جشن و شادی در مساجد، هیئات مذهبی، منازل، خیمهها، موکبها و تکایا برپاست نظارت بر مراحل تهیه و توزیع بهداشتی مواد غذایی، خوراکیها و نوشیدنیها ضروری است.
وی گفت: نکته مهم در خصوص مواد غذایی پخته شده این است که غذاهای گرم باید در دمای بالای ۶۰ درجه یا زیر ۴ درجه نگهداری شود تا آن غذا در زمان مصرف با کاهش کیفیت همراه نباشد.
رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این ایام و با توجه به وجود ویروسهای فصلی بر داشتن تهویه مناسب در محلهای سرپوشیده تأکید میشود تا مشکلی برای حاضران در این مراسم بهوجود نیاید.
باباخانی از بانیان و برگزار کنندگان مجالس و مراسم جشن میلاد امام زمان (عج) خواست با رعایت نکات بهداشتی و لحاظ کردن تهویه مناسب در محل، توزیع مواد غذایی بستهبندی شده را در اولویت قرار دهند؛ مردم هم نذریهای دریافتی را در همان لحظه مصرف کنند تا که دچار مشکل نشوند.
وی افزود: از مردم میخواهیم که در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی در فضاهای روباز و سرپوشیده بلافاصله موضوع را به سامانه تلفنی ۱۹۰ اعلام کنند تا ناظران و بازرسان سلامت محیط پیگیری و اقدام لازم و بهموقع را انجام دهند.
رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پارسال هیچگونه موردی از شکایت، مسمومیت، تشکیل پرونده و ارجاع به مرجع قضایی وجود نداشت و این مهم نشان از توجه بالای برگزارکنندگان این مراسم به رعایت مسائل بهداشتی داشته است..