معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: ۵۳۱ واحد صنعتی و تولیدی راکد و نیمه فعال استان که قابلیت احیا دارند، شناسایی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد راضی جلالی در ارتباط تلفنی با خبر خوزستان گفت: ۸۷۲ واحد تولیدی و صنعتی در خوزستان به دلایل مختلفی دچار رکورد شده بودند که از این تعداد، ۴۴۸ واحد صنعتی، ۳۸۱ واحد دیگر واحدهای کشاورزی و حدود ۴۲ واحد نیز مربوط به میراث فرهنگی هستند.
وی افزود: براساس مطالعههای انجام شده، ممکن است تعدادی از این واحدها قابلیت بازگشت به تولید نداشته باشند، برای مثال ممکن است مالکان آنها به دلایل مسائل حقوقی نتوانند واحد مربوط را به چرخه تولید بازگردانند، یا محصول تولیدی آنها توجیه اقتصادی ندارد و یا حتی تجهیزات آن کارایی و بهره وری لازم را نداشته باشند.
راضی جلالی ادامه داد: بر همین اساس ۵۳۱ واحد به عنوان واحدهای قابل احیا شناسایی شد و از ابتدای امسال تاکنون موفق شدیم ۱۰۲ واحد را به چرخه تولید بازگردانیم که البته نسبت به مجموع واحدهای راکد، عدد زیادی نیست.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان درخصوص تغییر کاربری واحدهای غیرقابل احیا در استان میگوید: درصورتیکه امکان ایجاد تغییراتی در فناوری دستگاهها و تجهیزات این واحدها بتوان اعمال کرد، مورد حمایت قرار میگیرند و میتوانند به شکل دیگری روند تولید را با محصولات دیگری ادامه دهند.
وی گفت: به طور متوسط تقریبا از هر واحدی که از رکود خارج میشود، حدود ۶.۵ نفر به چرخه اشتغال برمیگردند که بر همین اساس از ۱۰۲ واحد تولیدی بازگشته به چرخه تولید، ۱۵۶ نفر مجدد مشغول به کار شدند و این موضوع نشان دهنده اهمیت بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و اشتغالزایی است.