مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان " کلبه رهایی امید فردا" در شهرستان آمل افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران در آیین افتتاح مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان "کلبه رهایی امید فردا" در شهرستان آمل، با اشاره به اینکه در استان مازندران همه همدل و همسو در امر پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی فعالیت دارند، گفت: معضل اعتیاد وجوه بسیار متعددی دارد و درمان آن نیز به همین شیوه است.
وی مسئله توانمندسازی و صیانت اجتماعی از مصرف کنندگان و بهبود یافتگان را از مهمترین دغدغههای سازمان بهزیستی برشمرد و افزود: الحاق اجتماعی و بازپیوند اجتماعی باید در بسیاری از برنامهها مورد توجه قرار گیرد و در مقوله اعتیاد این نگاه باید دوچندان باشد.
بریمانی ادامه داد: بهزیستی مازندران در سال گذشته ۲۰ درصد از سهمیه تسهیلات اشتغالزایی را جهت حمایت از توانمندسازی و پایداری اقتصادی به بهبود یافتگان اعتیاد اختصاص داد.
مدیر کل بهزیستی مازندران هدف از افتتاح مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان در شهرستان آمل را آموزش مهارتهای زندگی، آماده سازی شغلی و تسهیل شرایط بازگشت به خانواده و جامعه برای بهبود یافتگان بی بضاعت واجد شرایط عنوان کرد.
داشتن جامعه ای سالم در گرو مبارزه با مواد مخدر است
علی شیرازی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران هم در آیین افتتاح مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان در شهرستان آمل، گفت: از منظر سازمان بهداشت جهانی ۳۰۰ میلیون مصرف کننده مستمر مواد مخدر در دنیا داریم و سو مصرف مواد مخدر، سالانه منجر به مرگ بسیاری از انسانها میگردد.
وی افزود: بر اساس شیوع شناسی در کشورمان حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر مصرف کننده مستمر مواد مخدر داریم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران یکی از عوامل شیوع بیماریهای عفونی را مصرف کنندگان مواد مخدر دانست و تصریح کرد: آمارها نشان میدهد بسیاری از جرائم و ناامنی در جامعه به مقوله اعتیاد بر میگردد.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم جامعهای سالم در تمامی زمینهها داشته باشیم باید با معضل اعتیاد با تمام قدرت مقابله کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران افزود: استان مازندران ۹۲ شهید را در عرصه مبارزه با مواد مخدر تقدیم نموده است و مسوولین امر باید در راه مبارزه با مواد مخدر، اهتمام ویژه را داشته باشند.
شیرازی گفت: برای امنیت پایدار در حوزههای امنیت عمومی، سلامت و پایداری اجتماعی باید به مساله اعتیاد توجه شود.
وی مراقبتهای پس از ترخیص بهبود یافتگان را مهم برشمرد و تصریح کرد: در بسیاری از موارد شاهد هستیم که این افراد بعلت عدم جامعه پذیری و عدم پذیرش از سوی خانواده دوباره دچار سو مصرف میشوند و این چرخه باطل مجددا تکرار میشود.
شیرازی در پایان افزود: برای صیانت از افراد بهبودیافته، امروز دومین مرکز به همت بهزیستی مازندران در استان به بهره برداری میرسد.