نخستین جشنواره و نمایشگاه طبخ ماهی در شهرستان رزن با هدف ترویج مصرف ماهی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، در این نمایشگاه شرکت کنندگان ماهی را به روش مختلف طبخ و در نمایشگاه ارائه کردند.
ترویج افزایش سرانه مصرف ماهی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
سالانه بیش از ۷هزار تن ماهی در ۶۰۰ واحد پرورش ماهی استان همدان تولید و زمینه اشتغال هزارو ۵۰۰ فر فراهم می شود.
کارشناسان بر این باورند که ماهی به دلیل دارا بودن مواد مغذی ارزشمند, همچون پروتئین، امگا ۳ مصرف یک تا دو وعده ماهی در هفته را برای حفظ و بهبود سلامت بدن بسیار موثر است.