اولین کاروان سراسری محققان معین بخش کشاورزی با محوریت امنیت پایدار غذایی و توسعه ملی در نیشابور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، مدیر امور زراعت و دبیر قرارگاه امنیت غذایی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی در این مراسم گفت: تولیدات کل بخش کشاورزی استان در ۳۰ الی ۳۵ سال پیش با ۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب، چیزی حدود یک و نیم میلیون تن در سال بوده و امروزه با ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب آب این میزان تولید به ۶ و نیم میلیون تن رسیده که خود مبیّن افزایش بهره وری در این حوزه است.
حمید حاجی نژاد افزود: در طرح تحول کشاورزی در حوزه زراعت ۵ محصول و در باغبانی ۶ محصول تعیین وبرنامههای خاصی برای افزایش تولید در واحد سطح برای این محصولات در نظر گرفته شده است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در ادامه اینم راسم گفت:نقش حلقهی محققین مراکز وایستگاههای تحقیقات کشاورزی در تولید دانش فنی و کاربردی و ایجاد ارتباط آنها با بهره برداران، نکته مهمی است که میتواند توان و پتانسیل بالقوهی منطقه را به پتانسیل بالفعل تبدیل و مقدار این میانگین را ارتقاء دهد.
علی مبارکی افزود: اقتصاد کشور به اقتصاد کشاورزی گره خورده و انتقال دادههایی که از مراکز تحقیقاتی تولید میشود باید آسانتر در اختیار کشاورزان قرار گیرد و این امر به لطف وجود محققین معین و اداره آموزش و ترویج در حال انجام است.
در ادامه این کاروان دو محقق ارشد در زمینه تغذیه گیاهی ومدیریت علفهای هرز نکات آموزشی را به حاضرین ارائه وبه پرسشهای آنان پاسخ داده شد.