مدیرکل شیلات گیلان گفت: نخستین جشنواره طبخ ماهی گیلکای گیلان در بندرانزلی با شرکت ۱۵ گروه برگزار شد.
وی به بیان اینکه مصرف انسانی کیلکا در گیلان به ۵ درصد رسیده ، افزود: تلاش میکنیم این میزان مصرف به ۱۰ درصد افزایش یابد.
مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به ارزش غذایی بالای ماهی کیلکا، گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی ضمن ایجاد نشاط در جامعه، مردم را به مصرف بیشتر این ماهی مغذّی تشویق میکند.
کوروش خلیلی با بیان اینکه در حال حاضر بندرانزلی تنها بندر گیلان است که در آن ماهی کیلکا صید میشود، افزود: ۳۰ شرکت صیادی در گیلان هر سال حدود ۶ هزار تن کیلکا از دریای خزر صید میکنند.
در ادامه این جشنواره به ۳ غذای برگزیده و تزئین برتر جوایزی اهدا شد و همچنین همه شرکتکنندگان در جشنواره لوح حضور دریافت کردند.