فردی که از طریق فروش، رهن و ا جاره منازل غیر اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکرد دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ فرمانده انتظامی خرمشهر گفت: در اجرای نیابت قضائی مبنی بر دستگیری فردی که تحت عنوان فروش، رهن و اجاره منازلهای غیر از شهروندان کلاهبرداری میکرد، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
ماموران پلیس آگاهی با اقدامات فنی و تخصصی متهم را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی طی عملیاتی غافلگیرانه او را دستگیر کردند.
سرهنگ نجم الدین سهرابی با بیان اینکه تاکنون متهم به ارتکاب ۴۵ فقره کلاهبرداری از این طریق اعتراف کرد، افزود: با تلاشهای انجام شده ۲۵ نفر از مالباختگان پرونده شناسایی و برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
وی ضمن هشدار به افراد سودجو و کلاهبردار که پلیس با قاطعیت با آنان برخورد قانونی خواهد کرد، به شهروندان توصیه کرد: قبل از انجام هرگونه معامله از دفاتر مشاوره املاک اطمینان حاصل کرده و اصالت سند ملک مورد معامله را از مراجع ذی صلاح استعلام کنند.