بیش از ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی اصفهان مربوط به حوزه دام و طیور است.
حسین ایراندوست، استان اصفهان را یکی از قطبهای مهم تولید محصولات دامی کشور برشمرد و افزود: در بحث شیر خام، تخممرغ، جوجه بومی و بوقلمون رتبه اول کشوری، گوشت قرمز رتبه دوم، گوشت مرغ رتبه چهارم و پنجم را داریم.
معاون بهبود تولیدات دامی استان اصفهان گفت: استان اصفهان خشک و از لحاظ منابع آبی و شرایط گیاهی تحت فشار است و به دلیل سابقهای که دامداران استان دارند و سرمایهگذاریهایی که در این حوزه انجام شده با بهرهگیری از نفوذ دانش در واحدهای دامداری و مرغداری، استان توانسته به لحاظ کمی، تولیدات خوبی داشته باشد و با نظارتهای کیفی مناسبی که در حال انجام است، تولیدات از نظر کیفی سلامت باشند.
وی گفت: بیش از ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی استان مربوط به حوزه دام و طیور است، طرح مرغهای تخمگذار را ممیزی و اشکالات ساختاری و سختافزاری را رفع کردیم که باعث شد در بحث تولید تخممرغ رشد قابلتوجهی داشته باشیم.
ایراندوست افزود: همین روند را در مرغهای گوشتی آغاز کردیم و تیم ممیزی با مشارکت نظاممهندسی و دامپزشکی تشکیل دادیم که مرغداریها را بررسی و اصلاح ساختار کنند.
وی گفت: همچنین این فرآیند در گاوداریهای شیری با همکاری دامپزشکی اجرا شد و تلاش بر این است که وضعیت دامداریها به حدی برسد که همه کد IR بگیرند؛ زیرا عمده صادرات محصولات لبنی و شیرخام از استان اصفهان است و یکی از کشورهای مقصد، روسیه است که پروتکلهای سختگیرانهای دارد و رونق تولید بریا آنها بسیار حائز اهمیت است.