استاندار مازندران در آیین افتتاح تجمیعی ۲۹ پروژه دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: ارتقاء شاخص های درمانی و بهداشتی و نزدیک شدن به استاندارد ها از نتایج توجهات دولت سیزدهم به حوزه بهداشت و درمان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سیدمحمود حسینیپور، استاندار مازندران عصر دیروز در آیین افتتاح تجمیعی ۲۹ پروژه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سالن کنفرانس بیمارستان امام خمینی ساری، اظهار کرد: ما چهل و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی را در حال تجربه هستیم و یکی از شاخصهای اصلی این نظام مردمی بودن است و امام راحل از ابتدای نهضت به پشتوانه مردم قیام کردند و به پیروزی رساندند.
وی افزود: امروز نیز این انقلاب به پشتوانه مردم در حال حرکت است و یکی از موضوعات مهم، عدالت در ارائه خدمات است.
استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: اگر به شاخصهای بهداشت و درمان قبل و پس از انقلاب توجه کنیم، نشان می دهد که کشور تا چه اندازه به سمت عدالت، بهداشت و درمان پیش رفته است.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: ما قبل از انقلاب شاهد حضور ۴۰۶ پزشک عمدتا از کشور های دیگر بودیم و امروز بیش از ۴ هزار پزشک عمدتا بومی هستند.
حسینی پور عنوان کرد: قبل از انقلاب ۱۷۳۰ تخت بیمارستانی داشتیم که اکنون بالغ بر ۶۶۰۰ تخت داریم.
وی عنوان کرد: تعداد بیمارستانهای ما از ۲۱ بیمارستان به ۴۹ بیمارستان رسیده است.
استاندار مازندران اعلام کرد: تعداد ۷۹ داروخانه قبل از انقلاب به ۵۷۵ داروخانه و ۱۳۰ مرکز بهداشتی و درمانی به ۲۷۰ مرکز رسیده است.
مقام عالی دولت در استان تاکید کرد: در هر انقلابی تا ۳ سال نخست آن انقلاب یک پویایی دارد، اما در ایران عین ۴۵ سال این پویایی وجود دارد.
حسینی پور افزود: ارتقاء شاخصهای درمانی و بهداشتی و نزدیک شدن به استانداردها از نتایج توجهات دولت سیزدهم به حوزه بهداشت و درمان است.
وی اشاره کرد: باید نسبت تعداد بیمار به مراکز درمانی به شاخص میانگین کشوری برسد و لذا با قاطعیت از پروژههای درمانی حمایت میکنیم.
استاندار مازندران، خاطرنشان کرد: جمعیت استان در کنار گردشگرپذیر بودن جهت ارائه خدمات درمانی دارای فراوانی بالایی است و لذا فشار مضاعف به کادر درمان ما وارد میشود و لذا باید در جذب پرستاران این استان ویژه دیده شود.
مقام عالی دولت در استان، مطرح کرد: باید بجای راه اندازی مراکز درمانی مشابه و پرتکرار ساخت مراکز مورد نیاز و بیماران خاص مورد توجه قرار گیرد.
حسینی پور، اذعان کرد: بخشی از مردم جهت درمان به استانهای همجوار مراجعه میکنند که لازم است دانشگاه علوم پزشکی با سند آمایش این مهم را مورد توجه قرار دهند.
استاندار مازندران، تصریح کرد: اجرای گردشگری سلامت و جذب نیرو باید در اولویت قرار گیرد و باید با یک برنامه مشخص متناسب با ورود گردشگران شاهد فعال شدن مراکز توریست درمانی باشیم.
مقام عالی دولت در استان گفت: چشم انداز ما آن است تا ۵ سال آینده این استان میزبان گردشگران و بیماران خارجی کشورهای همسایه خواهد بود.
حسینی پور گفت: باید در جذب سرمایهگذاری تلاش شود و باید درصد آزمایشگاه به بیمار به سمت استانداردهای جهانی پیش رود.
وی گفت: نباید هیج بیماری از این استان جهت خدمات درمانی و آزمایشگاهی به استان های همجوار سفر کند و باید به این پروژهها و توسعه آنها سرعت ببخشیم.
استاندار مازندران خاطر نشان کرد: این استان قابلیت تبدیل به قطب گردشگری سلامت را دارد و باید به این سمت حرکت کنیم.
حسینی پور گفت: بخش خیرین در طول پس از انقلاب خدمات ارزندهای در حوزه درمان داشتند که شایسته تقدیر هستند.
وی متذکر شد: امروز با افتتاح این پروژهها امیدواریم لبخند رضایت را بر روی لبان مردم استان مازندران شاهد باشیم.