عملیات طوفان الاقصی، تبلیغات صهیونیستها درباره قدرت اطلاعاتی و نظامی شان را درهم شکست و ناتوانی رژیم اسرائیل را برابر نیروهای مقاومت، نشان داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، عملیات طوفان الاقصی، تبلیغات صهیونیستها درباره قدرت اطلاعاتی و نظامی شان را درهم شکست و ناتوانی رژیم اسرائیل را برابر نیروهای مقاومت، نشان داد. رژیم اشغالگر قدس در پی این شکست، بر شدت حملاتش افزود و جنایاتی را به بار آورد که از منظر بسیاری، نسل کشی است. شماری از افراد در انگلیس، پیامدهایی برای این رویداد ملاحظه میکنند که به گفته آنان در رسانههای غربی منعکس نمیشود.
یک شهروند انگلیسی در این باره گفت: دوستان یهودی من در سرزمینهای اشغالی، دارند خانه و دارایی هایشان را میفروشند؛ و به فلسطینیها میگویند از اینجا میرویم و دیگر باز نخواهیم گشت.
وی افزود: از ۷ اکتبر تاکنون پانصد هزار تا یک میلیون یهودی از اسرائیل خارج شده اند. همچنین ۲۵۰ هزار یهودی پس از حمله حماس، از خارج به سرزمینهای اشغالی بازنگشته اند.
آگاهیهای مردمی درباره فلسطین، چگونگی اشغال سرزمین فلسطینیان و توطئههای صهیونیسم، در کشورهای غربی، از جمله در انگلیس، رو به افزایش است که دستاورد دیگر جنگ اخیر ارزیابی میشود.
جیمز لازا فعال مدنی در انگلیس در این باره گفت: جنایات غرب، همه ما مردم جهان را آزار داده است. اجداد من هندی اند غربیها در دوران کودکی من، گاندی را که میخواست هند را از استعمار بریتانیا آزاد کند، تروریست مینامیدند و امروز هم همان دروغ را به فلسطینیان میبندند. حماس، سازمان ملی برای آزادی فلسطین است، اما دولتهای غربی، از جمله بریتانیا، این سازمان آزادیبخش را تروریستی مینامند.
با این که دولتهای غربی حامی رژیم صهیونیستی، تلاش میکنند بحران منطقه غرب آسیا را به ۷ اکتبر گذشته مربوط کنند، این تبلیغ بی اساس هم دیگر کارایی ندارد.
یک شهروند انگلیسی که در تظاهرات ضد صهیونیستی در لندن حضور یافته در این باره گفت: من و دوستم قبلا داشتیم در این باره صحبت میکردیم که چگونه آمریکا، بریتانیا و اروپا فریبکاری و تلاش میکنند بحران در فلسطین را به ۷ اکتبر مربوط کنند در حالی که به زمان دور باز میگردد یعنی سال ۱۹۴۸ که رژیم اسرائیل را ایجاد کردند یا حتی پیش از آن که بالفور، وزیر خارجه بریتانیا، فلسطین را به صهیونیستها داد. ایجاد رژیم اسرائیل، توطئهای امپریالیستی در خاورمیانه است تا استعمارگران بتوانند از این رژیم به عنوان جای پا در منطقه و ایجاد بحران استفاده کنند.
برغم تبلیغات رژیم اسرائیل و حامیانش در غرب، حمایت مردمی در انگلیس از فلسطین به طور بی سابقه ای، تقویت شده و در جهت حمایت از حقوق فلسطینیان فشار بر دولت و احزاب سیاسی انگلیس رو به افزایش است. همزمان وزیر امور خارجه انگلیس نخستین بار اذعان کرد که باید در اقدامی غیر قابل بازگشت تشکیل کشور مستقل فلسطینی را در سازمان ملل به رسمیت شناخت تا چشم اندازی سیاسی برای فلسطینیان وجود داشته باشد.
رویکردی که دیوید کامرون وزیر خارجه کنونی و نخست وزیر اسبق انگلیس آن را نقطه عطف دیپلماتیک در قبال فلسطینیان در انگلیس توصیف کرد.
بسیاری از کارشناسان سیاسی معتقدند پس از عملیات توفان الاقصی، آرمان تشکیل دولت مستقل فلسطینی و آزادی فلسطینیان، حتی در راهروهای مراکز قدرت دولتهای غربی نیز شنیده میشود.