حدود ۱۶۰۰ بنگاه اقتصادی بخش خصوصی در حوزه گردشگری سلامت فعال هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی با اشاره به محدودیتهای گردشگری موجودگفت:سیستم حملونقل و افزایش نیافتن پروازهای خارجی و داخلی در کنار تحریمها در حوزه گردشگری نقص بزرگی است. به عنوان مثال بسیاری از هتلهای رزرو شده در ایام نوروز به دلیل نبود پرواز، حتی مسافر داخلی خود را از دست میدهند.
یوسف بیدخوری افزود: اگرچه در سال جاری حدود ۱۰۰۰ کیلومتر از سیستم حملونقل جادهای استان مرمت شده است، اما جاده مناسبی نیز برای سفر به مشهد فراهم نیست. این موارد همگی در کنار هم موجب شده تا تصویر کشور ما به عنوان یک مقصد جذاب که گردشگر بتواند بدون مانع از آن بازدید کند، دیده نشود و گردشگران را به انتخابهای دیگری سوق میدهد.
بیدخوری افزود: در حوزه گردشگری سلامت به دنبال سه خواسته مشخص هستیم، در حوزه وزارت امور خارجه به دنبال کمک برای ایجاد نرمافزاری هستیم که در آن بخش خصوصی با بیش از ۱۳۰ شرکت تخصصی گردشگری سلامت دارای پروانه بهرهبرداری معتبر از سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی حضور دارند، تا اخذ ویزا از طریق این شرکتها را به راحتی میسر کرد.
او گفت:اگر این اتفاق رخ دهد، میتوان از طریق شرکتهای دعوتکننده بر روی گردشگران سلامت نظارت داشت، علاوه بر آن در این نرمافزار پیشبینی شده وزارت امور خارجه، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاههای مرتبط با گردشگری بتوانند مسیر ورود و نحوه انجام کار و میزان هزینه پرداختی گردشگران در حوزه سلامت را به صورت مشخص مشاهده کنند. این موضوع طی جلساتی با وزارت امور خارجه در حال پیگیری است و اگر به نتیجه برسد، توفیق خوبی در حوزه گردشگری سلامت خواهد بود.
وی با بیان اینکه تمام افرادی که زیر نظر این سازمان فعالیت میکنند بخش خصوصی هستند، گفت: ۲۷۰ هتل، ۳۰۰ هتل آپارتمان، ۴۰۰ مهانپذیر، حدود ۵۰۰ آژانس خدمات مسافرتی و حدود ۱۳۰ شرکت خدمات گردشگری حوزه سلامت از جمله این موارد هستند. سرمایهگذاری و فعالیت بخش خصوصی موجب کمک به دولت در کار تصدیگری است.