رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی گفت: گفتمان جاری امروزه در وزارت علوم و تحقیقات مهارت آموزی است و در دوره جدید برای کسب مجوز کار مهارت آموزی شرط اول است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بلندی با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر افزود: بر اساس آمایش و نیاز سنجی که در دوره جدید از سطح بازار کار به عمل آمد ۱۲۵ رشته جدید در بازار کار تعریف و تصویب شد و ۳ هزار و ۸۰۰ کد رشته محل نیز که فاقد تقاضا بودند حذف شد.
وی با بیان اینکه برخی کد رشته محلها فقط به یک مدرک منتهی میشود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی از خبرگان بازار استفاده میکنیم، یعنی کسانی که در بازار کار میکنند و صاحب تجربه هستند و همینها به ما کمک میکنند تا رشتههای جدید را تدوین کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی افزود: فرق عمده دانشگاه جامع با سایر دانشگاهها این است که ما از کارگاه درون دانشگاه برخوردار نیستیم ولی از محل کار یا آموزش در محل کار برخوردار هستیم و دورههای حضوری در محل کار با کمک بخش خصوصی برگزار میشود و، چون صاحبان تجربه در بازار کار در حال رقابت با سایر بازاریان هستند تجهیزات خود را به روز میکنند و ما از تجهیزات به روز شده بخش خصوصی استفاده میکنیم و از توانمندیهای بخش خصوصی برای آموزش دانشجویان این دانشگاه بهره میبریم.
بلندی گفت: حدود ۳ هزار نفر از بزرگان صنایع و بزرگان حرفه و فن و مشاغل در کشور با دانشگاه جامع علمی و کاربردی همکاری میکنند و تجربیات حرفهای خود را در اختیار دانشجویان دانشگاه علمی و کاربردی قرار میدهند و با دریافت کد مدرسی از این دانشگاه در کلاس درس نیز حاضر میشوندتا تجربیات مفید خود را در اختیار دانشجویان قرار دهند.