رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان گفت: در برههای که فلسطین به علت نسل کشی رژیم اسرائیل از مشکلات شدید اقتصادی و اجتماعی رنج میبرد، این تصمیم ضربهای جدید به ملت فلسطین است که از کمبود شدید مواد غذایی و کمکهای پزشکی رنج میبرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما علی القره داغی رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هرگز این حمله را نادیده نخواهیم گرفت... تصمیم ۱۸ کشور غربی شامل آمریکا، کانادا، استرالیا، ژاپن، ایتالیا، انگلیس، فنلاند، آلمان، هلند، فرانسه، سوئیس، اتریش، سوئد، نیوزیلند، ایسلند، رومانی، استونی و سوئد به همکاری کامل با صهیونیستها در موضوع گرسنه نگه داشتن مردم فلسطین در غزه از طریق تعلیق کمکها به آژانس امدادرسانی به پناهندگان (آنروا) اقدامی منزجرکننده است و هرگز آن را فراموش نخواهیم کرد.
در برههای که فلسطین به علت نسل کشی این رژیم در نوار غزه از مشکلات شدید اقتصادی و اجتماعی رنج میبرد، این تصمیم ضربهای جدید به ملت فلسطین است که از کمبود شدید مواد غذایی و کمکهای پزشکی رنج میبرند.
آژانس امدادرسانی به پناهندگان (آنروا) سازمانی بین المللی است که میکوشد به فلسطینیان آواره و پناهندگان در سرزمینهای فلسطین و کشورهای همسایه کمکهای بشردوستانه، آموزشی و درمانی ارائه دهد. این سازمان برای خدمت رسانی به شدت به حمایت مالی کشورهای جهان وابسته است.
با تصمیم این ۱۸ کشور، آنروا به شدت ضرر میکند و این موضوع توان آن را برای ارائه کمکهای بشردوستانه و خدمات آموزشی و درمانی کم میکند.
مهمترین علت نهفته در پسِ این تصمیم سیاسی، پشتیبانی و حمایت کامل از رژیم اسرائیل و تایید سیاستها و تدابیر آن بدون درنظر گرفتن اوضاع سخت انسانی فلسطینیان است.
پیامدهای فاجعه بار این تصمیم را بر جان غیرنظامیان و کودکان فلسطینی نمیتوان نادیده گرفت. اینان از محرومیت، فقر و کمبود مراقبتهای پزشکی رنج میبرند. جامعه جهانی باید فورا دست به کار شود و به فلسطینیان کمکهای بشردوستانه ارائه دهد. همچنین ۱۸ کشور مذکور را تحت فشار قرار دهد تا در تصمیمشان تجدیدنظر کنند و وظیفه انسانی شان را در برابر ملت فلسطین برعهده بگیرند.