برگزاری نشست «اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات» در دانشگاه فردوسی مشهد
نشست «اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات و رابطه انتخابات با اقتصاد و امنیت ملی» با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی ، یک مدرس دانشگاه در این نشست ریشه انقلاب ایران را اسلامی خواند و گفت: از جمله مواردی که نشاندهنده این موضوع است، میتوان به رهبری دینی، آموزههای دینی و عاشورایی و مهدوی، مسلمان بودن ۹۹ درصد مردم ایران و قانون اساسی جمهوری اسلامی اشاره کرد.
دکتر سید جلال امینی ادامه داد: پایگاه مساجد که مرکز جوش و خروش حرکتهای انقلابی بوده، از دیگر موضوعاتی است که تاکید بر ریشه اسلامیِ انقلاب ایران دارد.
او مردم را یکی از اصول اساسی انقلاب اسلامی دانست و افزود: مردم در بزنگاههای حساس، نقش تعیین کنندهای دارند.
این مدرس دانشگاه درباره راهبردهای استکبار جهانی در دهه اول انقلاب خاطرنشان کرد: در این دهه، دشمنان به دنبال تهدیدات ساختاری همچون فتنههای خدایی طلبان بوده اند.
او ادامه داد: در دهه دوم انقلاب، دشمن تغییرات رفتاری و تهدیدات نرم را به منظور بسترسازی برای تهاجم فرهنگی در دستور کار قرار داد.
امینی، تغییر نگرش مردم را راهبرد استکبار جهانی در دهه سوم انقلاب عنوان کرد و گفت: در دهه چهارم هم دشمن به دنبال پیگیری اهداف طیف گونه در قالب جنگ نرم و هوشمند بود.
او ادامه داد: در نیمه اول دهه پنجم انقلاب، اولویت دشمنان، جنگ ادراکی و شناختی با استفاده از ابزار رسانه و فضای مجازی بوده است.
امینی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از فتنه سال گذشته به عنوان جنگ ترکیبی یاد کرده اند، گفت: اولویت دشمن در شهریور سال ۱۴۰۱ اقدامات تروریستی بوده است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: اولویت دشمن در مهرماه، اغتشاشات خیابانی و در آبان ماه، اعتصابات سراسری اصناف و بازاریان بود؛ در آذر ماه نیز دشمن درگیریهای مسلحانه داخلی از جمله حوادث شیراز و مهاباد را در دستور کار خود قرار داد.
امینی درباره رویکرد دشمن تا انتخابات اظهار کرد: در این مدت نیز دشمن به دنبال تلاش برای اثبات ناکارآمدی نظام در برقراری امنیت است.
او با اشاره به چهار راهبرد انتخاباتی رهبر معظم انقلاب که در اردیبهشت امسال مطرح کردند، خاطرنشان کرد: این راهبردها شامل مشارکت حداکثری، سلامت انتخابات، امنیت انتخابات و رقابتی بودن آن است.
این مدرس دانشگاه با طرح این سوال که چگونه انتخاب کنیم، گفت: با چند فرمول میتوان این کار را انجام داد که شامل بررسی عملکرد گذشته و کنونی افراد، جنس شعارها و وعدهها و برنامههای ارایه شده توسط کاندیداها، بررسی حلقه اطرافیان و حامیان آنها و بررسی نوع نگاه دشمن است.
او ادامه داد: فرمول دیگر مطابقت دادن با شاخصهای مورد تاکید امامین انقلاب از قبیل التزام عملی به اسلام و ولایت و نظام جمهوری اسلامی، شأن و اخلاق نمایندگی، محور اقتصادی و ویژگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، بصیرت سیاسی، کارآمدی و گره گشایی از مشکلات مردم است.
امینی درباره ضرورت حضور در انتخابات خاطرنشان کرد: شرکت در انتخابات نه تنها تکلیف، امیدبخشی به دوستان انقلاب و حق شرکت در تعیین سرنوشت است، بلکه استمرار راه شهدا، امنیت آور و آبرو و سرمایه اجتماعی نظام محسوب میشود.