دی ماه امسال ۱۷ میلیون و ۷۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: دی ماه امسال ۱۷ میلیون و ۷۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد.
محمدمهدی عباس زاده افزود: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، دی ماه امسال ۱۷ میلیون و ۷۰ هزار و ۹۸۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی و ۱۰۳ هزار و ۷۴۵ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان انجام شد.
وی تصریح کرد: دی ماه امسال ۶۱ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۲۸۴ قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجهکشی و ۲۹ میلیون و ۸۳۲ هزار و ۱۲۱ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی، ۳۱ هزار و ۴۲۹ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
عباس زاده با بیان اینکه شهرستانهای "ساری، آمل و نکا " به ترتیب بیشترین میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی داشتند افزود: شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۸۲۹ هزار قطعه رتبه نخست، آمل با دو میلیون و ۶۰۱ هزار و ۵۸۳ قطعه رتبه دوم و نکا با یک میلیون و ۵۵۷ هزار و ۹۹۰ قطعه جایگاه سوم بیشترین تعداد جوجه ریزی استان در دی ماه امسال را به خود اختصاص دادند و رتبههای بعدی به شهرستانهای قائم شهر، بابل، بهشهر، نور و جویبار تعلق گرفت.
این مسوول تصریح کرد: آمار جوجهریزی گوشتی در دی ماه امسال به ترتیب در هفته اول ۴.۲ میلیون قطعه، هفته دوم ۳.۶ میلیون قطعه، هفته سوم ۴.۱ میلیون قطعه و هفته چهارم ۵.۱ میلیون قطعه بود.
وی گفت: از این تعداد جوجهریزی انجام شده، سویه راس با تعداد ۷.۹ میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجه ریزی ۵.۹۹ میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه ریزی ۲.۷ میلیون قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه ریزی ۴۴۰ هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.