ظرفیت واحدهای بسته بندی میوه تازه آذربایجان غربی به ۳۲۰ هزار تن افزایش مییابد
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی از افزایش ظرفیت واحدهای بسته بندی میوه تازه استان از ۲۲۰ هزارتن در سال ۱۴۰۱ به ۳۲۰ هزار تن در دهه فجر سال ۱۴۰۲ خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمد دمکری افزود: با افتتاح ۳ واحد بسته بندی میوه در دهه مبارک فجر در سطح شهرستانهای نقده، شاهین دژ و ارومیه با ظرفیت ۲۴ هزار تن در سال و ایجاد اشتغالزایی برای ۱۰۸ نفر به صورت مستقیم، ظرفیت واحدهای بسته بندی میوه استان به ۳۲۰ هزار تن افزایش مییابد.
وی اظهارکرد: ۴ واحد تولید پوره و کنسانتره میوه و تولید رب با ظرفیت جذب مواد خام ۲۰۲ هزارتن در سال و ظرفیت تولید ۴۰ هزار تن و ایجاد اشتغال ۲۴۰ نفر با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد نیز درسطح استان در دست احداث است که بزودی به مرحله به بهره برداری میرسد.
دمکری تصریح کرد: تعداد ۱۶ فقره پروانه بهره برداری با جذب مواد خام به ظرفیت ۱۲۴ هزار تن و تولید محصول به ظرفیت اسمی ۶۴ هزار تن و با ایجاد اشتغال ۲۰۱ نفرو ۴۹ فقره جواز تأسیس در زیربخشهای دامی، زراعی، باغی به ظرفیت ۲۱۲ هزار تن و ایجاد اشتغال برای ۵۸۶ نفر از دهه فجر سال گذشته تا کنون در سطح استان برای متقاضیان صادر شده است.
وی خاطر نشان کرد: برای ۳ واحد تولید خوراک دام و طیور بر پایه بقایای گیاهی، به ظرفیت ۱۱۰ هزارتن و اشتغال ۵۴ نفر در راستای استفاده هرچه بیشتر از ضایعات کشاورزی و پسماند کارخانجات قند و تولید پوره و کنسانتره در غذای دام و طیور در سال جاری مجوز صادر شده است.
دمکری با اشاره به تولید ۷۵ هزار تن رب گوجه فرنگی در استان، تاکید کرد: ۳۵ واحد تولید پوره و کنسانتره میوه و تولید رب در استان با ظرفیت تولید بیش از ۲۰۰ هزار تن محصول در سال مشغول فعالیت هستند.
وی یادآور شد: امسال همچنین واحد تولید نشاسته و گلوتن گندم با ظرفیت تولید ۹۰ هزار تن و اشتغال ۱۵۰ نفر در استان به بهره برداری رسیده است.