مربی کارگاه نویسندگی یکشنبههای مثنوی و داستان گفت: قصههای « مثنوی معنوی » مجموعهای از حکایتهای پند آموز است که ابعاد مختلف زندگی را شامل میشود.
آقای جوان آراسته در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کارگاه ادبی به دنبال پیدا کردن الگوهایی برای نوشتن داستانهای دینی از قصههای مولانا است.
وی افزود: مولانا از جمله شاعران و نویسندگانی است که کتابهایش از منظر دینی محل اعتماد و مراجعه نویسندگان معاصر است.
این مربی گفت: جلسات یکشنبههای مثنوی و داستان محلی برای پیدا کردن الگویهای داستان نویسی است و به افرادی که در این کارگاه نویسندگی شرکت میکنند کمک میکند تا لایههای عمیق مثنوی مولانا را به خوبی درک کند و از پندهای این کتاب استفاده و الگوهای داستان نویسی خود را کشف کنند.
وی افزود: یک قصه در هر جلسه این کارگاه واکاوی میشود و به هنرآموزان کمک میکند تا الگوهای خود را انتخاب و داستان هایشان را بنویسند.
جوان آراسته در پایان گفت: جلسهی این هفته بر حول درک معنایی گزارههای اخلاقی-دینی و تفاوت آن با گزارههای اخلاقی-انسانی برگزار شد و تلاش شد تا بین این دو مرزبندی صورت پذیرد و تفاوتشان را ریشه یابی شود.
کارگاه ادبی یکشنبهها ادبیات هر هفته با هدف آموزش و تربیت نویسنده خوب برای علاقمندان به نویسندگی به صورت رایگان در خانه شعر و ادبیات برگزار میشود.