رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: حوزه هایی مانند هوش مصنوعی و علوم داده باید به دور از تبلیغات اغراق شده، به طور جدی در مسیر توسعه قرار گیرند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر داریوش کیانی در رویداد روز داده کاوی و هوش مصنوعی (امیرکبیر دی دی) که به همت انجمن علمی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، با بیان اینکه برخی از علوم با تبلیغات اغراق شده و سطحی از مسیر اصلی خود دور می شوند، افزود: باید با بینش و دانش عمیق و وسیع اساتید مجرب حوزه ریاضیات و علوم کامپیوتر، اقداماتی صورت گیرد که شاخه هایی چون هوش مصنوعی و علوم داده با دریافت عادلانه منابع در مسیر توسعه حرکت کنند.
وی گفت: برگزاری چنین رویدادهایی می تواند شور و نشاط علمی بیشتری را در بین علاقه مندان به این حوزه ها، به ویژه دانشجویان عزیز، ایجاد کند.
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حوزه هایی مانند دیتا ماینینگ و هوش مصنوعی را از مهمترین زمینهها برای پیشرفت جامعه جهانی توصیف کرد و افزود: این علوم قطعا پشتوانه ریاضی عمیقی را می طلبند و خوشبختانه در دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر به خوبی و روشنی این ارتباط و عمق یافت می شود.
کیانی گفت: این مساله را نباید از نظر دور داشت که وقتی یک علم مورد توجه ویژه و گسترده قرار می گیرد، متاسفانه کارهای سطحی زیادی نیز می تواند در آن شکل بگیرد و این دانشکده قطعا این رسالت را دارد که به پشتوانه علمی عمیقی که دارد، هوشیارانه خط کشیهای مناسبی برای جلوگیری از کم عمقی ها و هیجانها داشته باشد.
رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به علم نانو، افزود: زمانی علم نانو نیز به درستی مورد توجه بود ولی همین امر باعث هیجان زدگیهایی نیز شد و برخی بودجهها و منابع به سمت های موثری نرفتند.
وی با تاکید بر اینکه باید مراقب باشیم که هوش مصنوعی و دیتا ماینینگ و حوزههایی از این قبیل به این سمت و سو حرکت نکنند، گفت: اگر منابع به طور عادلانه به این سمت بیاید، که این امر از ماموریت های مهم مسوولان است، قطعا در سایه برگزاری چنین رویدادهایی، پیشرفتهای چشمگیر و موثر و متناسب با نیازهای کشور عزیزمان خواهیم داشت.
کیانی با بیان اینکه برای کاربرد تکنولوژیهای هوش مصنوعی باید ابتدا مسائل را تعریف کرد و بعد راهکار فناورانه ارائه نمود، افزود: من اطمینان دارم که با همکاری اساتید مجرب در این زمینهها، خاصه اساتید فرهیخته دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیندهای نزدیک به این مهم خواهیم رسید.