رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی : سال گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد به عنوان حق تخصص به حقوق ناجیان اضافه شد و قرار شد حقوق ناجیان نیز به صورت کشوری همسان شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهدی حیدری در آیین رونمایی از طرح ایمنی سواحل و رودخانههای استان خوزستان در اهواز، اظهارکرد: سالها بحث ساماندهی سواحل مطرح بود، اما در ۲ سال گذشته با تغییر نگاه حاکمیتی از طرف رییس جمهور به این موضوع، در گام اول با دستور رییس جمهور اعتبار خاصی از محل ستاد بحران در اختیار هیاتهای نجات غریق و غواصی استانهای مربوطه قرار گرفت و ستاد وزارت کشور نیز درباره ساماندهی سواحل احیا شد.
وی گفت: سالی که کار را شروع کردیم حقوق ناجیان غریق در مازندران به ۲ میلیون تومان هم نمیرسید و استان گیلان شاید زیر مبلغ یک میلیون تومان بود و در استانهای دیگر هم واقعا مبلغی نبود و همین امر باعث شده بود که ساحل ما از نیروی انسانی خوب خالی شود. اما بعد از تغییر نگاهی که صورت گرفت، حقوق ناجیان ما افزایش چشمگیری داشت و از همه مهمتر به موقع پرداخت شد و اعتماد از دست رفته برگشت و خروجی کار را امسال در استانهای شمالی داشتیم که باتوجه به حجم مسافرتهای بالا، شاهد کاهش خیلی خوب آمار غریق بودیم و امیدوارم این روند تداوم داشته باشد.
رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی افزود: امسال با برنامه ریزیهای انجام شده، تاکنون بیش از ۳۰ درصد کاهش آمار غریق را در سواحل استان خوزستان داشته ایم.
وی گفت: در سالهای گذشته برای دریاها هیچ طرحی نداشتیم و با طرحی که هیات استان خوزستان آماده کرده است، امیدوارم این طرح هفته آینده در جلسه ساماندهی سواحل مطرح شود و الگویی برای سایر استانها باشد.
حیدری عنوان کرد: قرار نیست ما کل سواحل کشور را پوشش دهیم، زیرا نه توان، نه نیروی انسانی و نه پول آن را داریم. ما باید سواحل امن یعنی شناگاهها را احداث کنیم و در این مکانها نیز استانداردها برای ما مشخص است و خارج از ساعتهای تعیین شده هیچ دستگاهی متولی نیست. مسئولیت ما در شناگاهها است و باید تلاش کنیم مردم سمت شناگاهها بیایند.
وی گفت: سال گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد به عنوان حق تخصص به حقوق ناجیان اضافه شد. همچنین قرار شد حقوق ناجیان به صورت کشوری همسان شود، زیرا این رقم از سازمان برنامه و بودجه به عنوان حقوق ناجیان غریق گرفته شد و این با اشل ما متفاوت است.