دبیر دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: امسال در بخش لباس تراز اجتماع، ویژندهایی که حداقل یک شعبه فروش حضوری دارند استقبال قابل توجهی برای شرکت در جشنواره داشتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علیرضا بابایی دبیر دوازدهمین جشنواره مدو لباس فجر در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: برای اینکه جشنواره به جایگاه اصلی و به زنجیره پوشاک وصل شود یک قواره دارد که در این جشنواره نباید اضافه گویی و نه کم گویی شود، ما برای اینکه این زنجیره تامین در جشنواره دیده شود بخشهایی را اضافه کردیم و اصلاحات آیین نامه انجام شده که از لحاظ ساختاری تغییر کرده است.
بابایی افزود: ۲۳ ویژند عفاف و حجاب که کار تخصصی آنها در حوزه لباسهای باوقار و عفیفانه بوده است، در این بخش شرکت کردهاند. تلاش کردیم یک ایده را به اجرا برسانیم و مجموعهای که بتواند با ادبیات هنر با طراحان صحبت بکند را طراحی کردیم تا ذهن و منبع الهام طراح را کامل کند. جشنواره مد و لباس فجر با اضافه کردن ویژندها و صنعت تبلیغات و رسانه باید بتواند یک نمای کلی از زنجیره تامین پوشاک کشور را ارائه دهد.
دبیر دوازدهمین جشنواره مدو لباس فجر، اتصال طراحان مد ولباس را به بدنه صنعتی کشور هدف اصلی این جشنواره دانست و گفت: در این موضوع شکافی وجود دارد که ما به همت کارگروه ساماندهی درصدد رفع این شکاف هستیم، قبل از شروع جشنواره ما در حدود ۳۰ طراح را به ۲۲ ویژند پیشنهاد دادیم و متصل کردیم که این کار باید مستمر، دائم و مشخص باشد.
بابایی افزود: تلاش کردیم اتصال بین طراح و ویژند وصل شود، اما باید یکسال از این موضوع بگذرد که ببینیم آیا طراح هنوز در ویژن مشغول به کار است و یا اینکه خارج شده است که این کار به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس فجر انجام میشود.
وی یکی از تغییرات مثبت در دوادهمین جشنواره مد و لباس فجر را پوشاک، صنعت تبلیغات اعلام کرد و گفت: باید ایدههای جدید با افراد مختلفی ارائه شود.
دبیر دوازدهمین جشنواره مدو لباس فجر گفت: جشنواره مد و لباس فجر و جشنوارههای مدو لباس یک پیش زمینهای نیاز دارند که به آن بیانیه مضمون (فشن بوک) گفته میشود که در جشنواره وجود دارد یعنی معرفی میکنید از طرف دبیرخانه و کمیته علمی و به طراح پیشنهاد میدهید که با دیدن مضامین شما، برود انتخاب و طراحی کنند..
بابایی افزود: ما بعد از اختتامیه جشنواره پیگیری و تلاش خواهیم کرد که مجموعه لباسهایی که هر ویژند ارائه داده در جشنواره، ما کمک کنیم با بهتر دیده شدن منجر شود به استقبال مشتریان در شعبههای فروش آنها و ویژند به کسی گفته میشود که حداقل یک شعبه فروش حضوری داشته باشد، این اتفاق باعث میشود که خروجی و نتایج جشنواره به تولید رسیده باشد.
وی همچنین گفت: این اتفاق رو به جلویی است حالا میتواند بخش خصوصی منافع خودش را داشته باشد و هم به عنوان کارگروه ساماندهی بتوانیم تنظیم گری خوبی یا هر موضوع دیگر که باید اعمال شود انجام دهیم. همچنین با به رسمیت شناختن انواع لباس مانند لباس مجلسی، تراز اجتماع، خانگی و ورزشی کمک میکنیم که تولید لباسی که ناظر بر زیستبوم کشورمان است، گسترش پیدا کند و همچنین با حضور ویژندها و تولید انبوه قیمت لباس نیز کاهش یابد.