پخت نان با آرد کامل در نانواییهای شهرکرد آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، رئیس گروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: برای اولین بار در استان، پخت نان با آرد کامل و حاوی سبوس در نانوایی شهرکرد آغاز شد.
کلیج افزود: بهبود عملکرد سیستم گوارش، کاهش وزن و تناسب اندام، کنترل قندخون، پیشگیری از مشکلات قلب و عروق، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای دستگاه تنفسی و تقویت سیستم ایمنی از فواید مصرف نان کامل است.
وی ادامه داد: گندم کامل از سه قسمت جوانه پوسته و مغز که در سبوس گیری پوست گندم شامل ۲۰ درصد مغز گندم جدا و از چرخه غذایی خارج میشود.
رئیس گروه تغذیه مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: پوسته و سبوس با ارزشترین قسمت گندم و حاوی مواد مغذی همچون منیزیم، پتاسیم، فسفر، ویتامینهای گروه ب و فیبر است. کلیج افزود: آرد کامل و نسبت به آرد سفید رنگ تیره تری دارد و دارای ارزش غذایی بالا و مواد مغذی است.
وی اجرای این طرح را گامی در جهت سلامتی مردم عنوان کرد و گفت: هم اکنون پخت نان کامل با ورود بخش خصوصی و با آرد غیر یارانهای در شهرکرد انجام میشود. وی ادامه داد: این طرح در قیمت نان تغییر ایجاد نکرده است و در صورت استقبال در سایر شهرستانها نیز اجرا خواهد شد.