دبیرکل شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: مهمترین بخش کارکرد هنرهای تجسمی توجه به اقتصاد هنر یا به تعبیری اقتصاد صنایع خلاق فرهنگی است که در این دوره توجه بیشتری به آن شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر عبدالحسینی در گفتگو با خبرنگار این خبرگزاری گفت: هشتم بهمن نمایشگاه مفاخر هنرهای تجسمی به روایت موزه هنرهای معاصر تهران و بخش آینه در آینه (۳) در موزه هنرهای معاصر افتتاح خواهد شد.
وی افزود: در روز دهم بهمن نیز تمامی آثار رقابتی و غیررقابتی مختص جشنواره شانزدهم در موسسه فرهنگی هنری صبا افتتاح خواهد شد که برنامه ریزی شده، آینه در آینه (۳) نیز در ادامه آینه در آینه (۱) و (۲) که در جشنواره چهاردهم و پانزدهم برگزار شده بود در این دوره حضور پیدا کند.
عبدالحسینی گفت: در آینه در آینه (۱) در دوره چهاردهم به نقاشی انقلاب پرداخته شد، دوره پانزدهم به عکسهای انقلاب و مقرر شد آینه در آینه (۳) که به پوستر مفاخر انقلاب اختصاص پیدا کرده در کنار بخش مفاخر هنرهای تجسمی روز هشتم بهمن در موزه افتتاح شود.
وی افزود: مهمترین بخش کارکرد هنرهای تجسمی در روزگار معاصر توجه به اقتصاد هنر یا به تعبیری اقتصاد صنایع خلاق فرهنگی است که در این دوره توجه بیشتری به آن شده است.
دبیرکل شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: یک بخش مربوط به آثاری است که در بازار هنر ارائه میشود، آثاری که از نگارخانه داران، مجموعه داران و موسساتی که در این حوزه فعالیت میکنند گردآوری شده و برای فروش گذاشته خواهد شد و یک بخش هم توجه به صنایع خلاق فرهنگی و تولید محصولات و مصنوعات فرهنگی که ذیل طراحی فرهنگ محور تعریف شده است.
وی گفت: معیارهای داوری در این دوره توجه به شعار جشنواره و توجه به خلاقیت، نوآوری و زیبایی شناسی سه گزینهای است که در ترکیب هیات داوران مورد توجه قرار گرفت و به عنوان معیار ثابتی است که همه گروههای داوری در همه بخشها به آن توجه ویژه داشته باشند.
دبیرکل شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر افزود: یک جشنواره مثل فجر بهترین بستر در تمام رشتههای هنری برای حضور جوانان است، در این دوره علاوه بر تعداد بیشتر شرکت کنندگان به ویژه نسل جوان، آثار ارائه شده از منظر کیفی قابل توجه و در زمره آثار حرفهای قلمداد میشود.