جنگ شادی «زنگی نو» در راستای آموزش شهروندی در قالب نمایش و طنز در سطح مدارس شهر یزد در حال برگزاری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، با توجه به اینکه فرهنگ شهروندی در جامعه امری مهم و ضروری است، نمایش زنگی نو برای دومین سال متوالی در سطح مدارس برگزار میشود.
هدف از این برنامه کسب مهارتهای شهروندی، مشارکت اجتماعی و آگاهی در دانش آموزان مقطع ابتدایی در مدارس کمتر برخوردار است و موضوعات این برنامه شامل «فرهنگ شهروندی، حقوق و وظایف شهروندی»، «سواد رسانهای و آسیبهای فضای مجازی»، «ترافیک شهری و فرهنگ سازی حمل و نقل عمومی»، «حفاظت از محیط زیست، سیما منظر وفضای سبز شهری»، «مصرف بهینه انرژی (آب، برق و گاز)»، «ایمنی و پیشگیری از حوادث شهری» و «مدیریت و تفکیک پسماند خانگی و بازیافت» است.
جنگ شادی زنگی نو با اجرای مهدی قانع، منصور جهاندوست و محسن شاکری در قالب نمایش از اول بهمن ماه سال جاری آغاز شده و تا ۱۵ اسفند ماه ادامه خواهد داشت.
این برنامه به همت اداره آموزش شهروندی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد در حال برگزاری است.