مصرف شیر در اصفهان یک دوم حدِ استاندارد است.
علی پارسا افزود: اصفهان رُتبه نخست کشوری در تولید شیر را دارد اما با وجود این ظرفیت، میزان مصرف شیر در بین شهروندان اصفهانی در حد مطلوب نیست.
وی با اشاره به برنامههای وزارت بهداشت برای ترویج مصرف شیر و لبنیات گفت :چهاردهمین بسیج ملی تغذیه(پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم) به همین منظور از اول بهمن امسال آغاز شد و تا ۱۵ ماه جاری ادامه دارد.
معاون فنی مرکز بهداشت اصفهان دو محور اصلی این پویش را «مصرف شیر و لبنیات» و « مصرف نمک یُددار و تصفیه شده» دانست و اضافه کرد: هفته نخست این پویش با موضوع نمک و شعار «انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده» است.
پارسا، اهداف اجرای این پویش را ارتقای سطح آگاهی جامعه در باره مصرف شیر و اصلاح باورهای نادرست در این زمینه عنوان کرد.
وی همچنین توزیع شیر در مدارس را یکی از برنامههای قابل توجه در ترویج مصرف این ماده غذایی مفید دانست بیان کرد: این طرح از ۲ ماه گذشته در مدارس ابتدایی استان اصفهان آغاز شده است.
استان اصفهان حدود پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد که امور بهداشتی و درمانی حدود پنج میلیون نفر در ۲۶ شهرستان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است.