مدیر جهاد کشاورزی بهار گفت: مجوز ۲ واحد سردخانه نگهداری سیر با ظرفیت پنج هزار تن صادر شده است به گونه ای که اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ عبدالحسین اکبری افزود: بیش از ۹۰ درصد کشت سیر در شهرستان بهار به شکل مکانیزه انجام شده است.
او با اشاره به اینکه ۵۵۰ بهرهبردار در شهرستان بهار به کشت و کار محصول سیر مشغول هستند، تأکید کرد: سیر استان مرغوبیت خاصی دارد و نسبت به سیر دیگر مناطق جهان زبانزد و معروف است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با توجه به برنامههای ابلاغی طرح الگوی کشت و تاکید بر توسعه محصولات کم آببر تصریح کرد: تمام سطوح کشت شده این محصول مجهز به سیستمهای آبیاری تحت فشار است.
او با اشاره به اینکه ارقام مورد کشت در این شهرستان شامل سیر سفید و قرمز است تأکید کرد: سالانه بخشی از محصول تولیدی سیر در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی شهرستان فرآوری میشود اگرچه به ایجاد واحدهای فرآوری بیشتری به منظور جلوگیری از خام فروشی و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده نیاز است.
اکبری با توجه به میزان تولید این محصول و نیاز به انبارداری مناسب، افزود: برداشت محصول در شهرستان بهار از اواخر خرداد تا اواخر تیر ماه صورت میگیرد همچنین همه ساله کاشت این محصول از دهه اول مهرماه شروع و تا اواسط آبان ادامه مییابد.