مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان گفت: ۵۶ مرکز جوار و بین کارگاهی در راستای ارتقای دانش فنی و مهارتی شاغلان صنایع در این استان با همکاری شرکتهای صنعتی راهاندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، وهب مختاران افزود: ارائه آموزش به نیروهای تازه کار با هدف توسعه و شکوفایی مهارتی در استان از اهداف این اداره است.
او تصریح کرد: بنابراین راه اندازی مراکز جوار کارگاهی با هدف گسترش آموزشهای فنیوحرفهای و تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع و اشتغال در محیط کسب و کار واقعی به عنوان یک اولویت پیگیری شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان گفت: کسب مهارتهای فنی وحرفهای و قرار گرفتن در محیط واقعی کار راه اصلی ورود به صحنه اشتغال و کارآفرینی است.
وهب مختاران حمایت از کارآفرینی و تولید را حمایت از اشتغال دانست و افزود: توسعه همه جانبه کشور، ارتقاء سطح مهارت انسانی و حرکت به سمت جهش، مهارتی را میطلبد و تنها راه برون رفت از معضل بیکاری در جامعه ترویج مهارتهای فنی در بین نیروی جوان است.
۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفهای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش میدهند.
بیشتر بدانیم:
مراکز آموزش جوار کارگاهی و بین کارگاهی: مراکزی که بهمنظور گسترش آموزشهای فنّیوحرفهای و تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع، تأسیس و راهاندازی میشود.
آموزش در آنها با نظارت و هدایت سازمان آموزش فنّیوحرفهای کشور صورت میگیرد.
این مراکز با سرمایه و مشارکت یک یا چند کارگاه (مؤسّسه تولیدی)، بهمنظور آموزش کارکنان جدیدالاستخدام یا افزایش مهارت کارکنان شاغل، در محل کارخانه تشکیل میشود.
مراکز جوار کارگاهی از لحاظ تجهیزات آموزشی، مستقل از جریان خط تولید است، ولی مرکز آموزش بین کارگاهی در بین دو واحد تولیدی، بهمنظور آموزش مهارتهای شغلی توسط صنایع بزرگ ایجاد میشود.
مراکز آموزش جوار تحت نظارت کارخانه و در قالب استانداردهای مهارت آموزشی سازمان فعالیت میکنند.