مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی از تولید دوهزار و ۷۰۰ تُن گوشت قرمز در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی از تولید دوهزار و ۷۰۰ تُن گوشت قرمز در استان خبرداد.
حمید رمضانی گفت: از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه ۷۳ هزار رأس دام سبک، سنگین و شتر مرغ در هشت کشتارگاه استان کشتار و دو هزارو ۷۰۰ تُن گوشت استحصال شده روانه بازار مصرف شد.
وی از کشتار ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ در ۳ کشتارگاه صنعتی خبر داد و گفت: ۲۶ هزار و ۵۰۰ تُن گوشت سفید تولید شد.
به گفته رمضانی، تولید گوشت سفید در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۷ درصد افزایش یافت.
خراسان شمالی با ۲ و نیم میلیون رأس دام سبک و سنگین یکی از قطبهای دامپروری محسوب میشود.