ارائه خدمات به بیش از ۵۱ هزار گردشگر سلامت از ۸۶ کشور در مشهد
۵۱ هزار و ۳۷۴ گردشگر سلامت از ۸۶ کشور جهان از ابتدای امسال تاکنون در بیمارستان های دارای مجوز IPD در مشهد، خدمات بستری و سرپایی دریافت کردند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیشترین تعداد مراجعهکنندگان غیر ایرانی به بیمارستان های دارای مجوز IPD، از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیکستان و پاکستان و عمده مشکلات گردشگران سلامت در موضوعات ارتوپدی، تروما، اورولوژی، زنان و زایمان و بیماریهای چشمی و قلبی و عروقی بوده است.
دکتر داوود خوششکن افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب بیمار گردشگر سلامت در جایگاه نخست کشور قرار دارد و پس از آن دانشگاه های علوم پزشکی گیلان، قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی با بیان اینکه بیشتر بیماران غیرایرانی، مشهد را برای درمان بیماریشان انتخاب میکنند، افزود: ۵۱ هزار و ۳۷۴ گردشگر سلامت از کشورهای مختلف از ابتدای فروردین ماه امسال تاکنون به مشهد آمده و درمان شده اند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۷ درصد افزایش داشته است.
این مسئول تصریح کرد: با این حال تا رسیدن به پیشبینی صورت گرفته که ۱۱۰ هزار گردشگر سلامت تا پایان سال ۱۴۰۲ است، فاصله داریم که امیدواریم در سه ماه پایانی سال این فاصله، پر و تا ۸۰ درصد برآوردمان از میزان ورود گردشگران سلامت به مشهد و حتی بیشتر از آن، محقق شود.
دکتر خوششکن درباره درآمد حاصل از ورود گردشگران سلامت به مشهد، گفت: در این مدت بیش از ۶۳۶ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان از ورود ۵۱ هزار و ۳۷۴ گردشگر سلامت کسب درآمد داشتیم که به نسبت مدت مشابه سال قبل، افزایشی ۲.۵ برابری داشته و از درآمد حاصل شده در این بازه زمانی، ۴۱۲ میلیارد تومان سهم بخش خصوصی و بیش از ۲۲۴ میلیارد و ۸۲۰ تومان هم سهم بخش دولتی بوده است.
وی افزود: از مجموع بیماران غیرایرانی مراجعه کننده به بیمارستانها بیش از ۱۹ هزار نفر از آنها به صورت سرپایی درمان و بیش از ۲۸ هزار نفر نیز بستری شده اند.