مدیرکل شیلات گیلان : تا پایان امسال بیش از ۲ هزار تن گوشت ماهی خاویاری در گیلان تولید میشود که ۳۰ درصد بیشتر از پارسال خواهد بود.
وی استفاده از ظرفیت غیر فعال مزارع پرورش ماهیان سردآبی در استان را علت افزایش تولید گوشت ماهیان خاویاری در گیلان بر شمرد .
مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به اینکه گیلان بعد از استان مازندران دومین تولید کننده گوشت ماهیان خاویاری است افزود: این استان با داشتن ۱۰۵ مزرعه پرورش ماهی خاویاری جایگاه دوم را به لحاظ تعداد و سطح مزارع پرورش این گونه از ماهیان در کشور دارد.