کارشناس حوزه رسانه گفت: جشنواره عمار فضایی را ایجاد کرده تا کسانی که میخواهند وارد عرصه هنر و فیلمسازی شوند اطمینان داشته باشند که یک بستری برای نمایش آثار هنریشان تعبیه شده است.
«محمدحسین قدیری» کارشناس رسانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به فرصتها و ظرفیتهای ایجاد شده در عرصه هنر و فیلمسازی به واسطه برگزاری جشنواره مردمی عمار، گفت: جشنواره عمار فضایی را ایجاد کرده تا کسانیکه میخواهند وارد عرصه هنر و فیلمسازی شوند و در این راستا تلاش کنند، اطمینان داشته باشند که یک فضا و بستری برای نمایش و اکران آثار هنریشان طراحی و تعبیه شده است.
وی ضمن اشاره به جنبههای آموزشی و تجربی مثبت جشنواره عمار برای افرادی که به تازگی وارد وادی فیلمسازی شدهاند، گفت: با توجه به سطح آثاری که در جشنواره عمار به نمایش درمیآید، من اطمینان دارم که در آینده از میان شرکتکنندگان در این جشنواره، کارگردانها و تهیهکنندگان بزرگی پرورش خواهند یافت.
قدیری همچنین گفت: امیدوار هستم که صداوسیما نیز با هماهنگی و همافزایی با جشنواره عمار، آثار برتر این جشنواره را برای مخاطبین فراگیر تلویزیون نمایش دهد.
این کارشناس حوزه رسانه در ادامه، با اشاره به نمایش مستند ایزو 1361 در جشنواره مردمی عمار و دعوت از وی برای بازگو کردن خاطراتی در خصوص وقایع دهه 60 گفت: این مستند که به همت بخش هنری نیروی انتظامی تهیه شده و من نیز در روند تولید آن مشاورههایی را ارائه دادم، به موضوع قربانیان تروریسم در ایران و به طور مشخص شهادت و شکنجههای فجیع سه جوان کشورمان در سال 1361 میپردازد.
قدیری در پایان بر ضرورت تقویت بخش هنری، رسانهای و فیلمسازی فراجا تاکید کرد و گفت: در زمانهای که رسانههای دشمنان با تمام توان در صدد قلب واقعیت هستند و تلاش میکنند جای شهید و جلاد را عوض کنند، نیروهای انتظامی ما نیز باید در حوزه واکنش سریع نشان دادن در حوزه رسانه به دروغپردازیهای دشمنان و شبههزدایی از القائات مسموم، تمهیدات لازم را اتخاذ و اجرایی کنند.