کارخانه تولید محصولات مخصوص بیماران سیلیاکی به همت شرکتی دانش بنیان در شیراز راه اندازی شد.
فضایلی با اشاره به تولید محصولات بدون گلوتن در این کارخانه، افزود: بدن افراد دارای بیماری سیلیاک به سه نوع غله که شامل گندم، جو و چاودار است، واکنش نشان میدهد و این افراد دچار سو تغذیه میشوند.
وی با بیان اینکه این افراد فقط باید از آرد برنج، نشاسته ذرت و نشاسته سیب زمینی استفاده کنند افزود: ۶۰۰ تن محصولات بدون گلوتن در این شرکت تولید میشود و این محصولات شامل کیک، نان توست، آرد نان، آدر پنکیک، آرد کیک، آرد برنج، آرد همه کاره، نشاسته ذرت، وانیل، خمیر مایه و بکینگ پودر است.
فضایلی به همکاری دانشگاه شیراز در راه اندازی این کارخانه اشاره کرد و گفت: این کارخانه نخستین کارخانه ایست که در محیط دانشگاه راه اندازی شده و محصولات بیماران سیلیاکی تنها در این کارخانه تولید میشود.
وی ادامه داد: این شرکت قرار است تا چند ماه آینده ۶ محصول پر کاربرد بدون گلوتن را که شامل آرد سوخاری، ویفر، کوکی، بیسکویت، پاستا و نودل است، تولید کند و در اختیار بیماران سیلیاکی قرار دهد.