با ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور، همه تخم مرغهای ارائه شده به بازار باید تاریخ تولید و انقضا داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره نظارت بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی گفت: این طرح با هدف سلامت مردم برای هدفمند شدن محصول تخم مرغ ابلاغ شد و در آن تمامی واحدهای تولید این محصول پروتئینی موظف هستند تاریخ تولید، انقضا و نام واحد تولیدی و شماره پروانه بهره برداری را بر روی کارتن و بسته بندیهای خود ثبت کنند.
سید محمد مهدی احمدی افزود: طرح نشانه گذاری و هویت دارکردن این محصول از ۲۵ دی ماه در سراسر کشور اجرایی شد و هدف از اجرای این طرح کنترل دقیق محصول تخم مرغ از جهت تاریخ تولید، مکان تولید و پروانه واحد تولیدی بعنوان یکی از محصولات سلامت محور مردم است.
وی گفت: در خراسان رضوی روزانه ۴۵۰ تن تخم مرغ در حدود ۲۵۴ واحد مرغداری تولید و روانه بازار می شود و واحدهای تولید تخم مرغی که نمی توانند درج نشان تولید بر روی محصول خود ارائه کنند باید طبق ضوابط دامپزشکی نسبت به حمل این محصول به واحدهای بسته بندی اقدام و با نظر دامپزشک مسئول فنی بهداشتی نشان بر روی تخم مرغها درج گردد.
وی گفت: بیش از ۳۰ واحد بسته بندی تخم مرغ در استان فعالیت دارند و حدود ۳۵۰ دامپزشک مسئول فنی بهداشتی هم در حوزههای مختلف نظارت بر سلامت فراوردههای خام دامی در خراسان رضوی فعالیت میکنند.
احمدی افزود: مردم میتوانند برای ارتباط بیشتر و اعلام تخلف عرضه تخم مرغ با تلفن ارتباط مردمی ۱۵۱۲ و یا با سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ در ارتباط باشند.