رئیس دانشگاه شاهد گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ جذب جدید از دانشجویان بینالملل در سال آینده صورت خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد چلداوی در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: برای اولین بار دانشگاه شاهد توسط وزارت علوم عراق و هند مورد تایید قرار گرفت و بر همین اساس مجوز ایجاد شعب بینالملل را از وزارت علوم گرفتهایم و هماکنون مجوز تاسیس دانشگاه شاهد در بغداد با توجه به توافق رئیس بنیاد شهید ایران با رئیس بنیاد شهید عراق، را گرفتهایم و در حال طی مراحل قانونی آن هستیم.
رئیس دانشگاه شاهد با بیان این که وظیفه دانشگاه در جبهه مقاومت را باید به خوبی انجام دهیم، افزود: در دانشگاه شاهد چند میز فکر ایجاد کردیم که یکی از آنها میز آمریکای لاتین است و از تمامی سفرای بعد از انقلاب در کشورهای مختلف آمریکای لاتین دعوت کردیم و طراحی نحوه ورود دانشگاه شاهد به آمریکای لاتین را به آنها سپردیم که به نتایج خوبی رسیدهایم تا شاهد جذب دانشجویان آمریکای لاتین در این دانشگاه و نیز حضور فیزیکی دانشگاه شاهد در کشورهای آمریکای لاتین باشیم.
چلداوی تاکید کرد: میز دوم، میز شبه قاره هند، پاکستان و بنگلاش است که با توجه به عملکرد خوب این میز در حال حاضر ۲۵۰ دانشجوی هندی، پاکستانی، بنگلادشی، عراقی، لبنانی، سودانی جذب شدهاند و به این دانشجویان در ترم اول فقط فارسی آموزش داده میشود و در حال حاضر مصاحبه ۱۵۰ نفر انجام شده و در مرحله دوم، جذب دانشگاه میشوند که برنامه ما جذب ۵۰۰ تا هزار نفر تا سال ۱۴۰۳ است.
رئیس دانشگاه شاهد در رابطه با میزان پژوهانه دانشگاه، با اشاره به اعتبار تخصیصی به طرحهای پژوهشی داخلی مبتنی بر نیاز دانشگاه و صنعت افزود: علاوه بر پژوهانه فناوری، به طرحهای پژوهشی داخلی مبتنی بر نیاز دانشگاه و صنعت بیش از یک میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است.
وی گفت: بر اساس مصوبات جدید دانشگاه به هستههای نوآوری شامل گروهی از دانشجویان، دانشآموختگان و پژوهشگران با محوریت یک عضو هیئت علمی تا ۲۰۰ میلیون تومان و در صورت جذب گرنت برون دانشگاهی تا ۶۰۰ میلیون تومان پژوهانه تخصیص پیدا میکند و در راستای ارتقاء کیفیت پژوهش، افزایش معنادار حق تشویق مقالات باکیفیت در سال جاری عملیاتی شد و تشویق تا ۴۰ میلیون تومان از مقالات نمایه شده بینالمللی باکیفیت بالا و تشویق تا ۶ میلیون تومان از مقالات باکیفیت ISC از این موارد است.
رئیس دانشگاه شاهد افزود: راهاندازی مجتمع فناوری دانشگاه (واقع در خیابان شهید نجاتالهی) علاوه بر ساختمان مرکز رشد (در خیابان ژاندارمری) برای استقرار واحدها و شرکتهای فناور و دانشبنیان، از اتفاقات خوب در توسعه فناوری محسوب میشود و راهاندازی واحدهای صنعتی و نیمهصنعتی تولیدی دانش-محور هم در حال انجام است.