پارسال ۴۲۰ هزار نفر از مراجعان به بخشهای اورژانس ببیمارستانهای دولتی انگلیس، بیش از ۱۲ ساعت منتظر ماندند تا به آنان رسیدگی شود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، براساس آماری که حزب لیبرال دموکراتهای انگلیس منتشر کرده است، پارسال از هر ۱۵ مراجعه کننده به بخشهای اورژانس بیمارستانهای انگلیس، ۱ نفر بیش از ۱۲ ساعت معطل ماند تا به وی رسیدگی شود؛ که بدین ترتیب، حد نصاب جدیدی در زمان انتظار مراجعان به بخشهای اورژانس بیمارستانهای دولتی انگلیس ثبت شد.
در مقایسه با سال ۲۰۲۲، پارسال ۲۰ درصد بر شمار مراجعانی که بیش از ۱۲ ساعت در بخشهای اورژانس بیمارستانهای این دولت معطل ماندند، افزوده شد. کارشناسان بهداشت و درمان میگویند معطلی در بخشهای اورژانس بیمارستان ها، به افزایش مشکلات مراجعان و نیز مرگ آنان منجر میشود.
براساس گزارش حزب لیبرال دموکراتها در انگلیس، پارسال ۴۱۹ هزار و ۵۶۰ نفر از مراجعان به بخشهای اورژانس بیمارستانهای انگلیس، روزانه به طور متوسط یکهزار و ۱۵۰ نفر، بیش از ۱۲ ساعت معطل ماندند تا به آنان رسیدگی شود.
اد دیوی (Ed Davey)، رهبر حزب لیبرال دموکراتها در انگلیس با انتقاد از این انتظار آزار دهنده گفت دولت این کشور با بی توجهی به رنج بیماران، سطح خدمات درمانی را به شدت کاهش داده است. به گزارش این حزب، رسیدگی به مراجعان در بیمارستانهای انگلیس، به محل زندگی بیماران مربوط است و مثلا در شماری از سازمانهای بهداشت و درمانی انگلیس، از جمله در منطقه شمال میدل سکس (North Middlesex)، شماری از مراجعان بیش از نیمی از شبانه روز را منتظر میمانند تا در بخشهای اورژانس بیمارستانها به آنان رسیدگی شود.
بحران در نظام بهداشت و درمان انگلیس که از چندین سال پیش آغاز شده است هر سال عمیقتر توصیف میشود تا جایی که بر اساس تازهترین گزارش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هم اکنون بیش از هفت میلیون و ششصدهزار بیمار در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی این کشورند که شمار زیادی از آنان بیماران سرطانی و کودکان بیمارند.