به گفته نماینده سازمان بازرسی کشور، دستگاههای مرتبط با زمین تا آخر سال جاری فرصت دارند به سامانه پنجره واحد زمین بپیوندند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، صادقی راشد افزود : تذکرات وهشدارها و گزارشهای ما درباره کم کاری دستگاهها در پیوستن به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در درجه اول به تذکر مقام بالادستی به مدیر مربوط، درجه دوم برکناری و دردرجه سوم برخورد انضباطی و در اخر برخوردهای قضایی منجر میشود.
دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز میگوید پذیرفتنی نیست که پس از یک سال بهره برداری از پنجره واحد مدیریت زمین هنوز کوتاهیهایی وجود دارد.
سردار یزدی افزود ضعف دستگاههای مختلف در توانمندی فنی به عهده خودشان است دستگاهها باید آمادگی خود را برای خدمت رسانی در این سامانه بیشتر کنند.
از یکسال پیش سامانه پنجره واحد مدیریت زمین برای یکپارچه کردن مجوزهای مربوط به زمین ایجاد شد و به گفته میررجبی معاون حفاظت اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، اگر قرار است ملاحظات اجرایی تمام دستگاههای اجرایی و همچنین نقشه آمایش سرزمین به یک مجوز برسیم لازم است که همه دستگاهها همکاری لازم را داشته باشند.
به گفته معاون حفاظت اراض سازمان منابع طبیعی از زمان راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ۴۲۸ هزار درخواست در سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ثبت شده است و از این میزان ۳۵۷ هزار نفراطلاعات کامل خودشان را در سامانه بارگذاری کرده اند و ۲۷۶ هزار درخواست تکمیل وبه ۹۸ درصد درخواستها پاسخ داده شده است.
بر اساس اعلام دبیر شورای راهبری سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ۱۸ دستگاه از ۴۲ دستگاه مرتبط با زمین هنوز به این سامانه متصل نشده اند.
رضایی نماینده معاونت شهرسازی و معماری وزارت راه وشهرازی میگوید ما از پنجره برنامه کاربردی فعلا استفاده میکنیم تا سامانهها آماده و متصل شوند.
کرمی نماینده امور آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه هم میگوید مباحث فنی وکارشناسی وجود دارد که در صورت این مسایل همه اطلاعات را در پنجره واحد مدیریت زمین قرار خواهیم داد.
نوروزی نماینده سازمان شهرداریها و دهیاریها نیز میگوید از ۵۴ شهرداری که باید به سامانه پنجره واحد مدیریت زمین متصل شوند ۵۲ شهرداری متصل شده اند.
بر اساس اعلام سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تحویل وبارگذاری نقشههای دستگاههای اجرایی گام آخر راه اندازی پنجره واحد مدیریت زمین است.