بهینه سازی تجهیزات برق خراسان رضوی از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱۴ میلیارد ریال صرفه جویی در پی داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر دفتر نظارت و کنترل لوازم اندازه گیری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی امروز در مراسم افتتاح ساختمان جدید آزمایشگاه مرکزی کنتور این شرکت گفت: این میزان صرفه جویی و بازگشت سرمایه از محل بازیافت، بازسازی، بروزرسانی و بهینه سازی تجهیزات و لوازم اندازه گیری این شرکت صورت گرفته است.
علی مرادی گلستانی افزود: این عملیات شامل ۱۱ هزار و ۸۶۰ مورد بازیافت کنتور، ۶۰ مورد تعمیر تجهیزات اندازه گیری شهرستانها، هفت مورد ساخت بار مجازی و چهار مورد ساخت و ارتقای میز تست مقایسه ای در شرکت است.
وی ۵۰ مورد کالیبراسیون دستگاه های توزین، ۵۷۲ مورد بازیافت تجهیزات تابلوهای فرمان پذیر از محل گارانتی و ۱۳۷ مورد بروزرسانی مودم های «مهام» را از دیگر عملیات برای صرفه جویی و بازگشت سرمایه در حوزه شرکت توزیع برق خراسان رضوی برشمرد.
مدیر دفتر نظارت و کنترل لوازم اندازه گیری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی به استفاده از نرم افزار «مداف» در حوزه آزمایشگاه مرکزی کنتور شرکت توزیع برق خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: امکان ثبت عیوب تجهیزات اندازه گیری تعمیر شده و ثبت اطلاعات تابلوهای کنترل پذیر هوایی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سامانه مداف ایجاد شده است.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون توسط کارشناسان این دفتر بر روی ۱۳۷ دستگاه مودم شرکت مهام بروزرسانی نرم افزاری و اصلاحات سخت افزاری انجام شده که از این محل یک میلیارد و ۶۴۴ میلیون ریال صرفه جویی شده است.
افتتاح ساختمان جدید آزمایشگاه مرکزی کنتور شرکت توزیع برق خراسان رضوی
مرادی گلستانی مدیر دفتر نظارت و کنترل لوازم اندازه گیری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در مراسم افتتاح ساختمان جدید آزمایشگاه مرکزی کنتور این شرکت گفت: بنای مفید ساختمان جدید آزمایشگاه مرکزی کنتور و کالیبراسیون شرکت ۱۲۱ مترمربع است که ساخت آن در آذرماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد و برای راه اندازی آن ۱۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز در این مراسم با قدردانی از فعالیتهای انجام گرفته در حوزه خدمات فنی ۲۰ کیلوولت که در انبار مستقر است، گفت: لازم است در حوزه سرمایه گذاریها و پشتیبانی ها از این بخش توجه بیشتری شود و کارهای تکمیلی آن با سرعت بیشتری انجام گیرد.
محسن ذبیحی با تاکید بر درآمدزا شدن مرکز خدمات فنی ۲۰ کیلوولت افزود: هر چقدر بتوان از این مرکز درآمد کسب کرد، به طور قطع برای توسعه همین مرکز و مراکز مشابه یا خرید تجهیزات مورد نیاز شهرستانها هزینه می شود.
وی اظهار کرد: با توجه به وابستگی شدید تجارت شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی به زیرساختهایی مانند دیتاسنتر، باید ضریب اطمینان نسبت به پایداری این مرکز افزایش یابد بنابراین باید جانمایی، طراحی و پشتیبانی اعتباری آن در برنامه سال ۱۴۰۳ این شرکت لحاظ شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی همچنین بر تکمیل کنترل پذیری مشترکان استان تا پایان سال تاکید و بیان کرد: در صورت تحقق نیافتن این مهم برای مدیریت بار در سال آینده با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی یک میلیون و ۴۲۱ هزار و ۷۷۳ مشترک دارد که از این تعداد یک میلیون و ۱۸۶ هزار و ۵۰۵ مورد مشترک خانگی هستند.
این شرکت همه شهرستانها به جز مشهد و طرقبه شاندیز را زیر پوشش دارد.