معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیاز سالانه استان به گوشت قرمز را ۵۲ هزار ۵۶۰ تن اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، عبدالامیر نیرومند به خبرنگار ما گفت: باوجود موضوع عرضه و تقاضا در تعیین قیمت هر محصول، مولفههای تولید، قیمت نهادهها و قیمت تمام شده محصول نقش اساسی در تعیین قیمت ایفا میکند و متاثر از سیستم بازار کل کشور است.
وی افزود: باتوجه به بررسیهای بعمل آمده در ۲ سال اخیر، حذف ارز ترجیحی و افزایش چشمگیر قیمت نهاده دامی عوامل مهم افزایش قیمت گوشت و سایر فرآوردههای دام و طیور در کشور بوده است.
نیرومند با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز در خوزستان تفاوت معناداری با قیمت این محصول در کشور ندارد، ادامه داد: باتوجه به جمعیت استان و سرانه استاندارد مصرف گوشت قرمز که حدود ۱۱ کیلوگرم در سال است، نیاز خوزستان به این محصول حدود ۵۲ هزار و ۵۶۰ تن است، البته این نیاز متناسب با قیمت سایر محصولات پروتئینی مانند؛ ماهی و گوشت مرغ براساس مناسبتهای تقویمی و فصول سال متغیر است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان میگوید: باتوجه به تولید ۵۵ هزار ۱۵۰ تن گوشت قرمز در سال با موازنه مثبت مواجه هستیم.
وی میگوید: لازم به توضیح است که باوجود نبود کمبود گوشت قرمز در خوزستان، به دلیل شرایط بازار در روزها و مناسبتهای تقویمی و همچنین باتوجه به مصوبه کمیسیون مرکز مبارزه با قاچاق کالا و ارز مبنی بر ممنوعیت انتقال دام سبک و سنگین پرواری به استان، در بازههای زمانی مختلف شاهد نوسانهای قیمت گوشت هستیم.