سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: مهلت ثبت کشت قراردادی پایان دی ماه سال جاری تعیین شده، کشاورزان در ثبت این قرارداد تعجیل کنند.
ه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ احمد نامور گفت: دولت مزایای خوبی در این طرح برای تولیدکنندگان در نظر گرفته است و تاکنون بیش از ۹۰۰ قرارداد در طرح کشت قراردادی منعقد شده که سطح زیر کشت این قراردادها بیش از ۶ هزار هکتار است.
وی با بیان اینکه کشت قراردادی چهار محصول زراعی در ۸۳ هزار هکتار از کشتزارهای خراسان شمالی هدفگذاری شده است، افزود: امسال کشت ۸۰ هزار هکتار گندم، ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار کلزا، ۳۰۰ هکتار گلرنگ و ۵۰۰ هکتار کاملینا در قالب کشت قراردادی در استان برنامه ریزی شده است.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان شمالی گفت: کشت قراردادی سال گذشته در ۲۷ هزار و ۸۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان انجام شد و چهار هزار و ۹۰۰ کشاورز در این طرح مشارکت کردند.
وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی سال گذشته در زمینه اجرای طرح کشاورزی قراردادی در رده ۲۴ استانهای کشور قرار داشت، افزود: اجرای کشت قراردادی در محصولات گندم و دانههای روغنی از جمله گلرنگ، کلزا و کاملینا در زمینهای آبی و دیم میسر است و این طرح با توجه به اقدامات انجام شده و زیرساختهای موجود در خراسان شمالی نیز اجرا میشود.
نامور گفت: کشاورزان میتوانند با نصب برنامه کاربردی کشت قراردادی با استفاده از گوشی تلفن همراه و یا رایانه از طریق نشانی gtc.ir و Farm.mcinext.com و ثبتنام در برنامه کاربردی کشاورزی بر اساس کد ملی و شماره تلفن همراه خود در این طرح شرکت کنند.
وی گفت: پرداخت یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کمک هزینه حمل به ازای هر تن گندم تحویلی و صدور بیمه نامه با ۲۰ درصد تخفیف برای کشاورزان توسط صندوق بیمه کشاورزی به صورت الکترونیکی، از مزیتهای اجرای طرح کشاورزی قراردادی است.