شهروندان منطقه ۲۱ در بازدیدرئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران از طرحهای این منطقه توسعه حمل و نقل عمومی و ضرورت بازنگری خطوط مترو را خواستار شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران به همراه جمعی از مسولان شهری امروز از از طرحهای عمرانی و حمل ونقل منطقه ۲۱ تهران بازدید کرد.
این بازدید از زیر گذر فتح باغستان انجام شد و در جریان این بازدید شهردار منطقه ۲۱ تهران گفت: احداث این زیرگذر از سال ۹۸ آغاز شده بود و برنامه اولیه ما این است که در بهمن این زیر گذر به بهره برداری برسد.
محمدرضا پوریافر ادامه داد: پیاده راههای اطراف تونل، سقف و نور باقی مانده است مرحله دوم این طرح نیز دسترسی همسطح است که پس از افتتاح این طرح انجام خواهد شد.
شهردار منطقه ۲۱ تهران همچنین با اشاره به بزرگترین معضل منطقه گفت: بزرگترین معضل منطقه ۲۱ حمل و نقل عمومی است و این منطقه در مطالعات ضعیف دیده شده هرچند پیگیریهای بسیاری برای اصلاح پوشش مترو از جمله اختصاص زمین برای خط ۱۰ مترو انجام شده، اما هنوز پوشش ضعیف است.
وی افزود: تقاضای ما این است تا خط بی آر تی که از تهرانپارس به سمت آزادی میرود وردآورد را نیز پوشش دهد همچنین پیگیریهای بسیاری برای اتصال آنتی ایستگاه بیمه در خط ۴ مترو تهران به تهرانسر انجام شده است.
کرم رودی معاون حمل و نقل منطقه ۲۱ شهرداری تهران نیز با بیان اینکه کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی در منطقه ازجمله چالشهای جدی است گفت: در منطقه ۲۱ تعداد ۹ خط اتوبوس وجود دارد که این تعداد نیز دارای کمبود ۵۰ درصدی ناوگان است.
سپس معتمدان محله به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و چالشها و مشکلات محله را تشریح کردند. تقاضای ایجاد مدلهای حمل و نقلی در منطقه، افزایش سرانههای خدماتی، ایجاد راهکار برای حل چالش ترافیک، اصلاح هندسی معابر، ایجاد فضای سبز و روان سازی خیابانها از عمدهترین درخواست اهالی بود.
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت:منطقه ۲۱ به دلیل سابقه تاریخی طولانی با مسائل عدیدهای مواجه است.
سیدجعفر تشکری هاشمی، افزود: با اعداد و ارقام ارائه شده میتوان متوجه شد که وضع منطقه درحوزه حمل و نقل بسیار بحرانی است و تعداد اتوبوسهای موجود کفاف سفرها را نمیدهد.
وی گفت: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری تاکنون ۷۰۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان شده است و درصورت تقسیم مساوی باید ۳۰ اتوبوس به منطقه ۲۱ داده میشد، اما تنها یک اتوبوس تحویل منطقه شده است.
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به واردات اتوبوسهای جدید گفت: از هیچ اقدامی برای واردات اتوبوس دریغ نخواهیم کرد.
آقای تشکری هاشمی با اشاره به مطالعات حمل و نقلی برای احداث ایستگاه مترو در مناطق افزود: میدانیم که دسترسی منطقه به مترو بسیار کم است، اما قرار نیست مترو محله به محله بچرخرد بلکه در کریدور پر جمعیت احداث میشود البته با این وجود قرار بر این شده است تا بازنگری جدی در خطوط مترو انجام شود.
وی ادامه داد: مناطق ۲۱، ۲۲، ۵، ۱۸ دچار فقر ریلی هستند و در بازنگری خطوط جدید به توسعه آینده شهر، تراکم جمعیت و نیاز شهروندان پاسخ میدهیم.