در واحدهای صنعتی استان اصفهان در پاییز بیش از ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی شده که نسبت به پارسال بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه هم اکنون نهاده مرغداریها تامین است افزود: در حال حاضر هزار و ۳۷۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید ۳۴ و نیم میلیون قطعه در دوره سه ماهه امسال در استان فعال هستند.
حسین ایراندوست با اشاره به اینکه استان اصفهان در تولید مرغ و تخم مرغ، از مراکز برتر کشور است گفت: هم اکنون به طور میانگین روزانه حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن مرغ زنده تولید و تحویل کشتارگاهها میشود.