۶۰ دستگاه موظف شدند بناهای ثبتی تحت مالکیت و همچنین گزارش منابع و مرمتهای انجام شده پس از سال ۹۸ را به وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارائه کنند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافتها و محوطههای تاریخی در نشست تخصصی و کارگاههای آموزشی معاونان میراثفرهنگی کل کشور گفت: برای تخصیص منابع ملی ۱۴۰۲ به منظور مرمت ۵۲ بنا شامل ۴۵ بنا و مسجد تاریخی و ۷ بقعه تاریخی، برنامه ریزی شد که این بناها با مشارکت استانها انتخاب شدند و تمرکز روی تمام کردن مرمت و ساماندهی آنها طی ۲ سال آینده است.
فاطمه داوری با اشاره به مکاتبههای انجام شده با ۶۰ دستگاه به منظور ساماندهی بناهای در اختیارشان و تهیه بانک اطلاعاتی، گفت: دستگاهها موظف به اعلام بناهای ثبتی تحت مالکیت و گزارش منابع و مرمتهای انجام شده پس از سال ۹۸ شدند و تخطی هر دستگاه به منظور ترک فعل است.
ارزیابی طرحها بر اساس شیوه نامه ابلاغ شده مطالعاتی فرهنگی تاریخی، پایش اجرای طرحهای عمرانی استان، تصمیمگیریهای فنی استان در شورای فنی استان و برنامه ملی کاهش خطر، برنامه اقدام مشترک با اوقاف، هماهنگی برنامه اقدام روستاهای تاریخی هدف مشترک با بنیاد مسکن در چارچوب تفاهم نامه مشترک و امکانسنجی و آمادهسازی بناهای تاریخی بهمنظور بازدیدهای شبانه از نکات مطرح شده در این نشست بود.