اوقات شرعی ۱۲ دی ماه ۱۴۰۲ به افق اهواز، مرکز استان خوزستان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، امروز سه شنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۲، ۱۹ جمادی الثانی ۱۴۴۵ هجری قمری و ۲ ژانویه سال ۲۰۲۳ میلادی است.
اوقات شرعی امروز به شرح زیر است:
اذان ظهر در اهواز ساعت ۱۲ و ۱۹ به گوش میرسد و غروب آفتاب ساعت ۱۷ و ۲۴ دقیقه خواهد بود.
صدای روحبخش اذان مغرب نیز در ساعت ۱۷ و ۴۳ دقیقه طنین انداز میشود و نیمه شب شرعی ساعت ۲۳ و ۳۷ دقیقه است.
اذان صبح فردا، چهارشنبه ۱۳ دی ماه نیز ساعت ۵ و ۵۰ به گوش خواهد رسید و آفتاب در ساعت ۷ و ۱۴ دقیقه طلوع میکند.
ذکر روز سه شنبه:
یا ارحم الراحمین
به معنای "ای برآورنده حاجتها" است که ۱۰۰ مرتبه خوانده میشود و باعث کثرت مال خواهد شد.
ذکر روز سه شنبه به اسم امام حسن (ع) و امام حسین (ع) است و روایت شده در این روز زیارت آن ۲ بزرگوار خوانده شود.
حدیث روز را بخوانید:
امام صادق علیه السلام فرمود: اَلذُّنوبُ الَّتى تُغَیِّیرُ النِّعَمَ البَغىُ وَ الذُّنوبُ التَّى تورِثُ النَّدَمَ القَتلُ وَ الَّتى تُنزِلُ النِّقَمَ الظُّلمُ وَالَّتى تَهتِکُ السُّتورَ شُربُ الخَمرِ وَ الَّتى تَحبِسُ الرِّزقَ الزِّنا وَ الَّتى تُعَجِّلُ الفَناءَ قَطیعَةُ الرَّحِمِ وَالَّتى تَرُدُّ الدُّعاءَ وَ تُظلِمُ الهَواءَ عُقوقُ الوالِدَینِ.
گناهی که نعمتها را تغییر مى دهد، تجاوز به حقوق دیگران است. گناهى که پشیمانى مى آورد، قتل است. گناهى که گرفتارى ایجاد مى کند، ظلم است. گناهى که آبرو مى بَرد، شرابخوارى است. گناهى که جلوى روزى را مى گیرد، زناست. گناهى که مرگ را شتاب مى بخشد، قطع رابطه با خویشان است. گناهى که مانع استجابت دعا مى شود و زندگى را تیره و تار مى کند، نافرمانى از پدر مادر است. علل الشرایع، ج ۲، ص ۵۸۴
سخنان آموزنده:
خدایا! بر اساس آخرین حساب و کتابهایی که کردم فهمیدم که من ثروتمندترین فرد جهانم. چرا که تو دارایی منی.
احکام شرعی امروز:
سوال: من از کارت دستگاه خودپرداز بانک استفاده مىکنم، که گاه (بدون اینکه پولى در حسابم باشد) از پول اعتبارى کارت خرج مىکنم ولى باید یک درصدى اضافه بها به صورت ماهانه، نسبت به آن مقدار پولى که از کارت استفاده کردهام بپردازم. اگر این بهره حساب مىشود، کفاره این گناه چیست و چگونه مىتوانم خود و خانوادهام را از این گناه در آینده خلاص کنم، چرا که باید در طى بیست ماه آینده این پول اعتبارى را با اضافه بها پس بدهم.
جواب: اگر با استفاده از کارت اعتبارى پول را به عنوان قرض دریافت کردهاید که بعداً با بهره بپردازید، اصل قرض صحیح است و پول قرضى حلال است، ولى درصد اضافه، اگر بابت کارمزد نباشد ربا و حرام است و شما شرعاً بدهکار آن نیستید اگرچه بانک خواه و ناخواه از شما خواهد گرفت. (استفتائات مقام معظم رهبری)