مجموعه پویانمایی با هم بسازیم به صورت استاپ موشن در ۵۲ قسمت برای پخش از شبکه آموزش در دست ساخت است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ تهیه کننده مجموعه پویانمایی با هم بسازیم، در گفتگو با شبکه خبر گفت: ساخت پویانمایی به صورت استاپ موشن به عنوان یک روش کلاسیک و سنتی است که از قدیم وجود داشته است.
مهدی خرمیان با اشاره به ساخت پویانمایی به صورت استاپ موشن به عنوان یک روش سنتی که از قدیم وجود داشته است گفت : این روش را می توان با وسایل دور ریختنی و یا حتی لیوان یک بار مصرف انجام دادتا تبدیل به یک کاردستی یا یک اثر ماندگار شود.
وی افزود: استاپ موشن یکی از تکنیکهای انیمیشنسازی است که در آن شیء را فریم به فریم حرکت داده و تصویر آن را توسط دوربین ضبط میکنند. از توالی این تصاویر به نظر میرسد که شیء به خودی خود در حال حرکت است. عروسکهایی با مفاصل متحرک یا عروسکهای ساخته شده با خمیر ویا لگو در این تکنیک کاربرد زیادی دارند.
خرمیان با بیان اینکه یک تیم برای ساخت پویانمایی ایده پردازی می کند گفت : قبل از اختراع کامپیوتر در دنیای انیمیشن همه کارها به صورت سنتی و دستی انجام می شد به این صورت
که یک گروه تولید پویانمایی مورد نظر را روی کاغذ طراحی می کردند و بعد دورگیری و رنگ و سپس فیلمبرداری می شد.
وی افزود : اکنون با استفاده از تکنولوژی و استاپ موشن امروزی و از طریق کامپیوتر به راحتی می توان تکنیک سه بعدی و دو بعدی را استفاده کرد .
به این ترتیب که فریم به فریم با دوربین عکاسی، عکس بگیریم و این فریم ها و این عکس ها را پشت سر هم نشان بدهیم که به این ترتیب یک استاپ موشن را ایجاد کردیم .به نوعی برای هر دقیقه هزار و 400 عکس باید بگیریم تا یک دقیقه بتوانید تصویر ببینید. و به عبارت دیگر برای هر ثانیه 25 حرکت و 25 موقعیت باید ایجاد کنیم که در یک ثانیه بتوانیم یک فیلم تولید کنیم.
تهیه کننده مجموعه پویانمایی با هم بسازیم گفت : مجموعه پویانمایی با هم بسازیم به صورت استاپ موشن در 52 قسمت برای پخش از شبکه آموزش در دست تولید است و فصل دوم این پویانمایی نیز تولید می شود.