چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی با هزار برنامه در استان مازندران همراه خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرهنگ محمد حسن سلامی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران شنبه شب در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و هیئت امنای مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران گفت: با توجه به در پیش بودن سالگرد شهادت سردار سلیمانی و روز مقاومت، فضاسازی فرهنگی و تبلیغی با «مفاهیم انقلاب اسلامی ومقاومت» در ورودی و خروجی شهر و همچنین جادهها صورت میگیرد و هزار برنامه برای سالگرد شهادت سردار سلیمانی پیشبینی شده است.
وی افزود: امسال ۱۵ هزار بازدید دانشآموزی از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس هدفگذاری شد که فقط در آبان ماه هفتهزار دانشآموز، دانشجو و مردم از این مرکز بازدید کردند.
سرهنگ سلامی با بیان اینکه بازدید کارکنان دستگاههای اجرایی و خانوادهها از مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: بنا داریم با افزایش ضریب امنیت حجم و سطح بازدیدها را افزایش دهیم بنابراین ساماندهی دیواره رودخانه تجن با کمک آب منطقهای و میراث فرهنگی در مرحله اجرایی قرار گرفت و تدوین دانشنامه مازندران در دفاع مقدس نیز از دیگر الزامات محسوب میشود و برای تحقق این مهم ۹۰۰ مقاله باید تنظیم شود که تاکنون ۴۵۰ مقاله تنظیم و مابقی نیز باید انجام شود از دانشگاههای استان خواست با جدیت و پشتوانه علمی به این موضوع ورود پیدا کنند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران افزود: تجلیل ۶۰ هزار نفر از بانوان ایثارگر مازندران تا پایان سال پیشبینی شده است که بخش عمدهی آنها در هفته زن تجلیل میشوند.
وی با بیان اینکه استان مازندران ۳۴۷ شهید در کربلای ۴ و ۶۹۷ شهید در کربلای ۵ تقدیم اسلام کرده است، گفت: عزت، امنیت و آرامش امروز ما مرهون خون پاکی است که برای تداوم انقلاب اسلامی ریخته شد تا ما در امنیت زندگی کنیم.
سلامی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس را به عنوان نماد ایستادگی و مقاومت مردم دیار علویان در هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران ۴۰۰ میلیارد است و تلاش داریم تا در سفر استانی ریاست جمهوری به مازندران از این مرکز فرهنگی بازدید داشته باشد.
همچنین سید محمود حسینیپور استاندار مازندران نیز در این جلسه گفت: مردم ایران اسلامی در هشت سال دفاع مقدس با تمام وجود از ارزشهای انقلاب اسلامی دفاع کردند و عزت ایران اسلامی امروز مرهون خون پاک همین شهداست.
وی به اهمیت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: این مجموعه ارزشمند خاکریز مستحکم در مقابل تجاوز فرهنگی است.
استاندار مازندران گفت: باید این مکان مقدس را بهعنوان جبهه اثرگذار در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن بدانیم و نمادسازی ارزشهای دفاع مقدس در این مکان انجام شود.
وی به پیشرفت ۶۰ درصدی این مرکز فرهنگی اشاره کرد و خواستار شد برای تکمیل آن همه دستگاههای اجرایی پای کار باشند.
حسینی پور با بیان اینکه ۲۲ شهرستان مازندران یک نماد از دفاع مقدس شهر خود را در این مرکز فرهنگی تعریف کنند، پیشنهاد کرد: همایش بعدی شهرداران در پارک موزه دفاع مقدس برگزار شود.
وی گفت: استان مازندران مقصد گردشگری است، فضای باغ موزه باید بهگونهای تعریف شود که علاوه بر گردشگران داخلی، گردشگران بینالمللی هم از این مرکز فرهنگی دیدن کرده و با سبک زندگی رزمندگان و ارزشهای دفاع مقدس آشنا شوند.
استاندار مازندران این مرکز را خنثی کننده تهاجم فرهنگی دانست و بر شکلگیری کارگروه رسانهای و طراحی سایت موزه دفاع مقدس توسط نخبگان مازندرانی در فضای مجازی شد.