میزان جوجهریزی واحدهای صنعتی استان اصفهان در پاییز امسال افزایش ۱۰ درصدی داشته است.
حسین ایراندوست با اشاره به اینکه هم اکنون با مشکل کمبود نهاده در استان روبه رو نیستم، پیش بینی کرد: تا پایان سال میزان جوجه ریزی و تولید مرغ در استان روندی افزایشی داشته باشد.
وی گفت: هم اکنون به طور میانگین روزانه حدود ۵۵۰ تا ۶۰۰ تن مرغ زنده تولید و تحویل کشتارگاهها میشود.
ایراندوست با اشاره به اینکه در حال حاضر هزار و ۳۷۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید ۳۴ و نیم میلیون قطعه در دوره سه ماهه امسال در استان فعال هستند، افزود: استان اصفهان در تولید مرغ و تخم مرغ، از مراکز برتر کشور است.