جشنواره استانی غذاهای سنتی خراسان شمالی امروز جمعه با شرکت بیش از ۱۰۰ آشپز و با هدف معرفی جاذبههای گردشگری این خطه در فرهنگسرای شهروند بجنورد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان در حاشیه این جشنواره در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد شور و نشاط و ترویج، تبادل و تداوم فرهنگ و آداب و رسوم در جامعه، شناسایی و معرفی ظرفیتهای متنوع و ارزشمند غذاهای بومی و محلی اقوام و مناطق خراسان شمالی عنوان کرد.
علی مستوفیان افزود: بیش از ۱۰۰ نوع غذای سنتی در خراسان شمالی تهیه میشود، که دلمه، فتیر مسکه، آش یارمه، نان محلی قطاب، شله ماش، قروتو، کاچی، اُجِز یا اشکنه، آش جوشواره، دیمه دَنی، قابلی، کماج و آش بلکه از جمله غذاهای سنتی استان است.
جشنواره غذای سنتی همراه با طبخ و تزیین انواع غذاها، آشهای محلی و انواع دمنوشها به همت اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری بجنورد برگزار شد.