نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی: خوشبختانه در خصوص، «رینگ آبرسانی» کارهای خوبی انجام شده، اما این اقدامات به نفع مردم ملموس نیست و هر اقدامی که برای مردم محسوس نباشد رضایت آنان را جلب نخواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، دکتر محمد صالح جوکار در جریان بررسی روند پروژه «فاضلاب شهری یزد» با بیان اینکه امروزه باید با استفاده از «هوش مصنوعی» نیاز هر منطقه بررسی و احصاء شود گفت: خوشبختانه در خصوص «رینگ آب رسانی» کارهای خوبی انجام شده، اما؛ این اقدامات به نفع مردم ملموس نیست و هر اقدامی که برای مردم محسوس نباشد، رضایت آنان را جلب نخواهد کرد.
نماینده مردم یزد، زارچ، اشکذر و بخش ندوشن ادامه داد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، دولت موظف است آب شرب مردم را تأمین کند و باید در این زمینه همه همت خود را به کار گیرد.
وی با اشاره به پذیرش وزارت تعاون در خصوص اجرای شبکه فاضلاب شهری با مشارکت شرکت سنگ آهن مرکزی ابراز داشت: یکی از اشکالات در این زمینه آن است که نحوه انجام عملیات فاضلاب شهری هنوز مشخص نیست، ضمن اینکه موضوع «خط پدافند بحران آب» نیز باید پیگیری شود.
دکتر جوکار بر توافق با شهرداری ها، در زمینه اجرای طرحهای عمرانی در شهرها تأکید کرد و گفت: شهرداریها، در این زمینه انتظاراتی دارند که درست و منطقی است، بالأخره متولی امور شهر، شهرداری است و باید با تعامل، مسائل پیگیری شود.
نماینده مردم در مجلس یازدهم، با اشاره به مشکلات مردم خضرآباد ابراز داشت: ما در این بخش، با دو مشکل «آب» و «راه»، مواجه بودیم، که خوشبختانه موضوع «راه» حل شده؛ اما موضوع «آب» باید با ایجاد شبکه حل وفصل شود.
وی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص «واگذاری اختیار تعیین نرخ انشعابات و هزینه مصرفی آب» به شوراهای اسلامی شهر و روستا ابراز داشت: هرچند بنده با این موضوع مخالف بودم، چرا که باعث چند نرخی شدن قیمت شده، و هر شورایی با لحاظ کردن سلیقه و دیدگاه اعضایش نرخ گذاری انجام میدهد؛ اما به هرجهت این قانون، مصوب شده و باید توسط شوراها، اجرایی شود.
رئیس کمیسون امور داخلی مجلس شورای اسلامی، حفاظت از مخازن آب را از منظر پدافند غیرعامل، مسئلهای مهم برشمرد و بر انجام اقدامات لازم در این زمینه تأکید کرد.
دکتر جوکار با اشاره به اجرای «خط دوم انتقال آب» از «سد خرسان» ابراز داشت: این خط، منتظر دریافت مجوز از «کمیسون ماده ۲۳» در رابطه با محیط زیست است و همین امر سبب شده، تا تأمین اعتبار آن به تعویق بیفتد.
وی افزایش ناگهانی «آب بها» را اقدامی نادرست خواند و گفت: دولت در بودجه ۱۴۰۳ درخواست افزایش ۱ درصد «مالیات بر ارزش افزوده» را داده بود؛ اما مجلس به هیچ عنوان زیر بار این گونه افزایشها نخواهد رفت؛ چرا که تأثیر مستقیم آن بر «سفره مردم» خواهد بود و بر آنان فشار اقتصادی وارد میآورد.
وی در پایان ضمن قدردانی از «شرکت سنگ آهن مرکزی ایران» بابت انجام پروژه «فاضلاب شهری» بر پیگیری دستورات وزیر نیرو در زمینه انجام «پروژههای آب رسانی» تاکید کرد.