مدیرکل دفتر امور غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی از تولید سالانه ۲۵ میلیون تن علوفه در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ فرامک عزیزکریمی امروز در کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقای بهرهوری آب و خاک در اراک گفت: محصولات علوفهای در بیش از یک میلیون هکتار از زمینهای آبی و و دیم کشت و سالانه نزدیک به ۲۵ میلیون تن علوفه تولید میشود.
او با بیان اینکه افزایش بهره وری و استفاده از منابع آب و خاک وظیفه همه ارکان کشور به خصوص بخش کشاورزی است گفت: باید کشاورزان و تولیدکنندگان موفق استانها و تولیدکنندگان را با هم رو به رو و بین آنها ارتباط برقرار کنیم تا تجربیات خود را به اشتراک گذارند.
نجفی کارشناس فنی کشت و صنعت هم انتخاب رقم مناسب، تاریخ کشت مناسب، انتخاب و اصلاح روش آبیاری را در افزایش بهره وری و عملکرد بالا مهم دانست و گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و کاهش منابع آبی باید به دنبال ارقامی باشیم که زودرس و دوره رشد کوتاه و نیاز به آب کمتری داشته باشد.